Snak

Mere indhold efter annoncen
Kan du eventuelt henvise til det, du kalder ´tydelig´?
"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
Jeg skriver ikke med eller til dig pukle.
Eftersom du stadig har til gode at bringe noget som helst interessant på banen herinde, altså lige udover et af de største selvmål i tråden til dato da din ´professionelle´ kilde bakkede min gamle analyse op, sætter jeg sgu pris at du ikke skriver hverken til eller med mig.

Tak for det!
"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
ROFL
Rusland er ved at blive Sovjetunionen, men med åbne grænser. 50.000-70.000 tech ansatte har forladt landet de sidste 4 uger. Det forventes at yderligere 70.000-100.000 udvandrer i april. Begge tal ifølge Financial Times med kilde i russiske statsinstitutioner og statsmedier. Og så er der jo de andre faggrupper, og mon ikke en del tager familien med udvi friheden. Det kommer til at koste på væksten og den demografiske udvikling, også på den lange bane, jeg tror ikke de kommer tilbage lige foreløbigt. Det kommer så oven i en overdødelighed på 1,1 million under covid-19 perioden som vist har været lige så fint håndteret som invasionen i Ukraine.

https://www.ft.com/content/8c576a9c-ba65-4fb1-967a-fc4fa5457c62 (Betalingsvæg)

Brønshøj Boldklub
@søren, er det muligt at du kan uddybe hvad du mener - jeg ved ihvertfald ikke hvad du henviser til?

Er læsset Rusland? I så fald, hvorfor må de ikke vælte? Er Putin et læs lort? Skider bjørnen i skoven? Hvad er så sjovt at du ROFL´er? Mener du Rugfler?

@MUSSEN, enig med perfekt timing med Finland og i øvrigt også Sverige
Den var intern - dem den var sigtet på, ved hvad den betyder - beklager.
Søren: Hvad er din holdning? Blot så jeg forstår dine indlæg!
@Pukle som mange andre herinde nyder jeg dine ofte, og detaljerede opdateringer. Og jeg beklager hvis det er noget du har fortalt om tidligere (tråden går godt nok hurtigt), men hvad er din baggrund for at kunne komme med alle dine analyser og beskrivelser?
@KOM

Du stiller et åbent og oprigtigt spørgsmål og får derfor et sagligt svar.

Hvis du læser mine tidlige indlæg, fra før jeg blev fanget ind i alt mundhuggeriet med, med de som er meget mere sikre på, hvad der er sandheden end jeg, så skinner min holdning vist tydeligt igennem.

1) Jeg er ikke interesseret i selve krigen kun i freden og de realistiske veje dertil.

2) For mange har for travlt med at konkludere på det ene og det andet (f.eks. Ruslands strategi) på et uklart grundlag. Sandheden skal nok komme frem. Giv det tid.

3) Jeg er absolut på Ukraines side og jeg har på intet tidspunkt undskyldt invasionen. Jeg har imidlertid til manges fortrydelse antydet, at der også kan blive brug for selvransagelse i vesten. F.eks. i forhold til statskuppet i 2014. Var det en rigtig beslutning at støtte kupmagerne?

4) Derudover er jeg af den faste overbevisning, at vi skal tilbyde Rusland en mulig vej ud af krigen. Krav om betingelsesløs russisk tilbagetrækning medfører kun mere død og ødelæggelse.

5) Alle har ret til at skrive korte og lange indlæg herinde, men jeg opfordrer til at man søger professionelle kilder til information i stedet for at støtte sig til partsindlæg herinde. Det betyder dog naturligvis ikke, at alt der skrives herinde er usandt.

6) Jeg er modstander af våbenleverancer til krigsførende lande, herunder Ukraine. Jeg er også modstander af at købe olie og gas af krigsførende lande, herunder Rusland.

Jeg tror jeg vil undlade at deltage i mundhuggeriet fremadrettet...annonce