Snak

Mere indhold efter annoncen
Tja, men nu er der jo en gruppe af danskere, som har sat livet på spil "et par år" i Iraq eller Afghanistan. Dem har jeg den aller største respekt for.
Kan man være både dronningen og Peter Madsen?
Silkeborg IF
Kan man være både dronningen og Peter Madsen?


Kunne være tidernes største skandale!
Tak for svar Søren E.
Det bliver godt nok ubehageligt når/hvis Rusland angriber Polen..
Vedr Pukles baggrund bedømt ud fra bold.dk indlæg:

Pukle har noget militær baggrund. Han har skrevet noget om at køre i tank i et ørkenland i et indlæg.

Formentlig også derfor, at Pukle har ret stor indsigt, virker det til, i taktik når det kommer til angreb/forsvar på tanks og infanteri.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
@ KOM

Ja, men vi er jo i alliance med Polen, så der går vi jo i kamp på Polens Side, hvis det skulle ske.

Jeg tænker i øvrigt ikke, at krigens gang i Ukraine (jf. f.eks. ISW) peger på at Rusland står lige foran at invadere Polen......
Jeg kan forstå interessen, og skrev også i en af mine opdateringer noget i stil med følgende: "tak for spørgsmålene, de er forståelige, og jeg håber jeg kan besvare dem en dag".

Det har sådan set ikke ændret sig siden.


Angående myten om lusket vaniljepusheri, så kan jeg desværre ikke skaffe det længere.

Har rejst en del i Afrika, herunder Uganda. Der mødte fik jeg en kontakt der godt vidste hvad hvide mænd med madglæde kan smøres med. 100 kr. kiloet, mener jeg, at jeg gav. Stænglerne var friske, store og fede. Jeg mindes også at jeg rent faktisk mødtes med Kaffe og fik givet ham en pose med hjem. Det må være 10-12 år siden, for kontakten døde for 4-5 år siden mener jeg.


@SotD

Du beskylder mig for at hive tal ned fra himlen, eller sagt på en anden måde, at jeg er fuld af lort. Jeg bruger herefter krudt på at forklare dig, hvad tabstal betyder.

Dit næste indlæg skøjter elegant henover mit svar til dig, mens en rigtig mand ville have anerkendt og sagt: "Du har sgu ret, og jeg beklager at jeg beskyldte dig for at være fuld af lort."

Du, derimod, har jo til overmål bevist din vattede stil herinde, og følger op med ad hominem i stedet:

"Selvbestaltet militærekspert eller vanillepusher. Man vælger selv."


Jeg begynder at forstå, hvorfor folk der ved noget, holder sig væk fra sociale medier. JFC, mand.
"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
Hvor er det egentligt usselt at I forsøger at gå efter personen.

Altså de tre - fire stykker der på forskellig vis prøver at underminere validiteten af Pukles indlæg med referencer til tidligere debatter og mere eller mindre tydelige antydninger.

Forhold jer dog til substansen i indlæggene og lad det gode argument vinde.

Uanset baggrund så er det min oplevelse at Pukles beskrivelser er ret tæt på de analyser som ISW udgiver, men en dag senere... Og detaljeringsniveauet er prisværdigt.

Hvis dog hvor han tager fejl fagligt, hvis i kan.
Jeg vil da hjertens gerne klappe dig på skulderen over de 70.000 tab, som du udlægger som et faktum. Jeg har bare endnu til gode at finde dokumentation for det. Jeg har selv forsøgt at finde frem til det, men jeg finder det hverken på dansk eller engelsk. Heller ikke 67.500 eller hvad det var du regnede dig frem til.

Hvor kommer en faktor 3,5 i forhold til døde fra? Reelle tal? Erfaringstal?

Når man nu ikke vil fortælle hvor ens viden kommer fra, så må man jo dokumentere det man skriver. Og hvis man ikke gør det, og alle søgninger viser nogle ret markante afvigelser, så er første (og sidste) tanke uværgerligt at man har gættet. Kvalificeret eller ej. Heraf "trukket ned fra himlen".

Jeg kunne snildt have kørt er overdrev på den og kaldt dig løgner eller skrevet at tallet var trukket ud af røven, men så useriøst er det af åbenlyse grunde ikke.

Om du ser mig som "en rigtig mand" er mig uendeligt ligegyldigt - og at en rigtig "mandemand" der er meget hemmelig og spændende afkræver det gør min interesse for af efterkomme det markant mindre. Men for af du får bare en anelse søvn i nat så du kan fortsætte din røvsyge monolog i morgen, så kan du da fint få en undskyldning.

Undskyld.
Silkeborg IF

Død / såret ratioen på 3.5 er tilsyneladende relativ beskede: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC28193/
annonce