Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Det har vel noget at gøre med antallet som har vist deres utilfredshed gennem de fredelige demonstrationer... Og ud fra det og sikkert også andre ting har man lavet et skøn.

Det lyder da bestemt ikke usandsynligt at der er nogle tusinde der brugte Ungdomshuset på regelmæssig basis...
https://kortlink.dk/sudv
Skal vi så ikke have gang i en mindre diskussion vedrørende, hvad regelmæssig basis er?

Jeg nægter at tro på, at antallet af folk, der kom dér, lad os sige mere end én gang om måneden, bare nærmer sig 3000 stk. Det er i hvert fald ikke det indtryk, jeg har haft gennem mine, indrømmet, forholdsvis få besøg.
Kosovo je Srbija
moderator
Hvad er betydningen af om det er 1000 eller 3000?
https://kortlink.dk/sudv
Betydningen af det hér evindelige "behov for et fristed"! Man kan jo ikke bruge det til så meget, når det bliver blæst op til et meget større "behov", end det egentlig er.
Verdens sejeste klubber er (som alle ved): Frem, Tottenham, Roma og HSV!
Nu har antallet af brugere jo en vis betydning på den mængde støtte man kan få. Men det er jo penge de ikke burde kunne få, så længe de ikke vil opfylde de krav som samfundet stiller til alle andre foreninger og organisationer. Og så kommer der altid svaret: Der skal være plads til at være anderledes og der er derfor vi bare vil have!!!


Til dem der har sagt at brugerne ikke tager afstand fordi de ikke kan tale på andres vegne, hvordan hænger det sammen med at der i ungdomshuset nytårstale bliver sagt at alle brugere står sammen omkring hvad der skete i december og at det var nødvendigt at smadre det kvarter man bor i og slås med politiet.
Der havde en talsperson jo ikke nogen problemer med at tale på hele husets vegne. Og når der er sagt alt bliver bestemt på mandagsmøderne, så man jo komme til den konklusion at der ikke var en eneste bruger tog afstand fra uroen i december. Enten det eller så virker styreformen i ungdomshuset ikke.
Er det første gældene så skal samfundet ikke give en krone til dem, man kan da ikke give statsstøtte til terrorister.
Gælder nummer 2, så er ideen med ungdomshuset død, for så bestemmer alle jo ikke lige meget.
Håbløs fodbold romantiker der efterhånden hellere vil se de lokale serie hold end CL.
omg! et "frirum" - magen til vrøvl. Frirum fra hvad? den onde kapitalist ninja som kommer og spiser jer? - hvis i er så mange, så lej/køb dog et hus/lokale, i stedet for at nasse på jeres medborgere.
Folk der bruger omg som intro til et indlæg, kommer med stor sandsynlighed til at nasse mere på samfundet, end nogen auto har gjort det... desuden er argumentationen noget vrøvl, ligesom den næppe er tænkt til ende.
Omg, er vel et typisk teenagetøzudtryk, hvorfor afgiveren af dette udtryk næppe kan klandres for hverken køn eller alder, såfremt afgiveren vitterligt (MO) er en teenagetøz.
Kosovo je Srbija
Næh, men hun kommer til at koste samfundet masser af penge, that´s for sure!
Why?
Y. N. W. A. #JFT97
annonce