Snak

Mere indhold efter annoncen
Well det siger vel mere om dig og din omgangskreds end andet.

At kalde særbehandling af kvinder for en nymodens trend er måske lige at stramme den lidt eftersom det vel netop er modsat, og måske endda en tendens der er ved at blive udfaset som konsekvens af ligestillingsdebatten.

Jovel valentinsdag i Danmark er en ny opfindelse, men at mænd ”forkæler” deres kvinde er da ligeså historisk forankret i vores kultur, samt de fleste andre, som alle andre kønsrollemønstre.

Jo vist er det hyklerisk at kvinder der råber op om ligestilling, ligeløn og pis og papir, samtidig forventer at manden stadig holder døren for hende, løfter tunge ting eller trækker stolen ud inden hun sætter sig til bords, men jeg synes personligt ikke der er noget i vejen for at gøre disse ting for damen herhjemme. Til gengæld tager hun så også lidt ekstra af de klassiske ”kvindepligter” i hjemmet som rengøring, madlavning og lignende.

Og hvis din anke egentlig går på at du ikke ser hvorfor det skal gøres på 14. februar pr definition, er vi sådan set enige, men så er sammenligningen med jul og fødselsdag vel også meget relevant, da en gave vel bør være en spontan overraskelse og ikke en påtvunget pligt at være tvunget af en dato til at give en gave som modtageren i de fleste tilfælde selv har udvalgt i form af en "ønskeliste".

Edit: og jo, at gøre noget i morgen alene for at få sex er ynkeligt, og så skulle man nok kigge på det forhold man tilsyneladende er fanget i.
Jo vist er det hyklerisk at kvinder der råber op om ligestilling, ligeløn og pis og papir, samtidig forventer at manden stadig holder døren for hende, løfter tunge ting eller trækker stolen ud inden hun sætter sig til bords,

Helt enig i ovenstående.

Grunden til at jeg først har fokus på det nu er, at jeg altid har været til at være til forhold fremfor singlelivet.
Nu hvor jeg er begyndt at møde piger i byen, og gå på dates. Så har jeg fået øjnene op hvor nemt det egentlig er at være kvinde i datingverdenen.
Det forventes at manden betaler for daten, altså for underholdning og mad.
Derudover skal man som mand bestå en langt række krav. Man skal naturligvis være romantisk, følsom, velhavende, veltrænet, humoristisk, spontan, og en masse andre ting, hvorimod det er nok for kvinden blot at være kvinde, for de har jo deres seksualitet, og har det som alle mænd vil have.
Zlatan doesn\'t do auditions
Helt enig i at det er nemmere at score i byen som kvinde end som mand. Det er jo bare at rejse sig og råbe "gang bang" på toilettet, og voila.

Men at sige der ikke er nogle krav til kvinder at de bare naturligvis er fine, så burde du nok stille nogle højere krav til de kvinder du dater.

Jeg forventer da både at en kvinde er pæn, velsoigneret, fit, humoristisk, charmerende og bare en smule intelligent for at hun overhovedet er interessant.
Tillad mig at gøre opmærksom på en nem og hurtig måde, hvorpå I kan sende en anderledes gave til jeres kærester på Valentines Day.

Jeg er grundlægger af www.SmilingSMS.dk, der giver mulighed for at sende gaver til dem man holder af i en SMS. Smart og anderledes

Lige nu har vi forhandlere i København, Århus, Odense og Svendborg, og flere er på vej...

I er velkommen til at kigge ind på siden, og se om der er noget, der frister.

Med venlige hilsner
Peter
besøg http://www.cityfan.dk - det er her de blå mødes!
moderator
Spam.
https://kortlink.dk/sudv
Jeg har faktis givet min kæreste strenge ordre på ikke at gøre noget særligt, faktisk ingenting. Jeg vil meget hellere at han overrasker mig en dag jeg slet ikke forventer det, hvilket han er helt igennem god til, både når det kommer til blomster og overraskelser. Det kan jeg meget bedre lide end at det skal komme på en dag hvor alle andre også gør det.

Men nu er jeg sikkert også en af de eneste hunkøn der ser sådan på det.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Men nu er jeg sikkert også en af de eneste hunkøn der ser sådan på det.

Det tror jeg nu ikke. Min kæreste er personlig også ligeglad og ville helt sikkert finde det for sukkersødt, skulle jeg finde på noget lige denne dag.

Der findes dog selvfølgelig mange krukker derude som gerne finder den mindste anledning til at man skal gøre et eller andet for at vise, hvor vigtige de er for en, eller snarere bliver forkælet, fordi det står nok rimelig skidt til, hvis man har behov for en happening som Valentines day for at bevise noget.
Nej det synes jeg da er en meget generel og udbredt holdning blandt hunkøn jeg stifter bekendtskab med gennem årene.
Leeds United i medgang og i modgang, til døden os skiller.. (Selv døden skiller os ikke) MOT!
Jeg må vel efterhånden konkludere at Bold.Forum brugerne ikke er dem der er mest begejstrede for Valentines Day. Ikke desto mindre har det været stort set umuligt at opdrive en eneste langstilket rød rose (for slet ikke at tale om det kvantum jeg havde planer om at købe) på Frederiksberg her til formiddag.
Så helt alene om at ville gøre noget ud af dagen for min kærestes skyld, er jeg altså åbenbart ikke.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Så helt alene om at ville gøre noget ud af dagen for min kærestes skyld, er jeg altså åbenbart ikke.


Nej, du er ikke alene. Jeg købte de sidste 10 langstilkede røde roser, og gav dem til din kæreste!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce