Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
CFR, folk snakker da ikke specielt nordsjællandsk i 2900. Prøv at du at tage på golfbanen længere nord på eller ned i Rungsted havn. Så skal du høre løjer..
Dette er en signatur.
Enig med CFR. Hendes skabagtige Søllerød/Hellerup-accent kombineret med hendes læspen er lettere ulidelig. Bare hun dog kunne nøjes med at have ketcheren i hånden...
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
moderator
I nat kørte hun Kirilenko, verdens nr. 29, af banen med 6-2 6-0. Flot.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
JA..Det var flot. Forventer nærmest hun besejrer Nakamura og giver verdens nummer 3, Kuznetsova modstand i runden efter.
Nakamura burde være til at klare, men Kuznetsova har spillet noget rigtig rigtig godt tennis i år.

Tror desværre ikke Caroline vil have mange chancer i en kamp mod hende. Men som resultaterne ser det ud til at Caroline lige akkurat kan bevæge sig ind i top 40. En lidt heldigere lodtrækning kunne have ført hende længere i turneringen og givet hende mange flere ranglistepoint. Men Kuznetsova vil være for hård en nød at knække som hun spiller for tiden
[i]At være noget er det væsentlige, ikke at eje eller synes at være[/i]
Endnu et æg..6-0 6-2 over Nakamura.. Kuznetsova er i 3. sæt
Ganske udemærket. Godt med noget storspil fra Caroline.

Kuznetsova vandt i tre sæt over slovenske Cibulkova, der har haft en karriere der har fulgtes godt med Carolines. Cibulkova er blot et enkelt år ældre, men de har fulgtes opad ranglisten sammen.

Jeg var iøvrigt i Beijing sidste sensommer hvor jeg så deres, så vidt jeg ved, eneste indbyrdes opgør - førsterundekampen af China Open(en kamp hvor Cibulkova gav wozniacki en ordentlig lussing i to af kampens tre sæt).

Men godt at se at Kuznetsova idag er til at tale med. Tre sæt lover for at caroline har en chance, omend jeg stadig kun tror at den er meget lille. Kuznetsova er bare en god spiller der virkelig har leveret varen i de turneringer hun har spillet denne sæson... 2 finaler i fire turneringer er godt selv for en spiller af hendes kaliber.
[i]At være noget er det væsentlige, ikke at eje eller synes at være[/i]
Bliver dagens kamp vist på TV?
You can\'t be a Real Country unless you have a BEER and an airline - it helps if you have some kind of a football team or some nuclear weapons, but at the very least you need a BEER. Frank Zappa
Er jeg den eneste der synes Bartoli ser ret så sød ud ?
Også den konsekvente to-hænder-på-ketcheren.
[b] Ni är inget utan oss! [/b]
Så lyder hun jo umiddelbart som kærestepotentiale.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
annonce