Snak

Mere indhold efter annoncen
Sedan er uden ni spillere, og har vist kun træneren, fordi de ikke har råd til at fyre ham.

Ajaccio stiller næsten i stærkeste opstilling, og skal vinde kampe, for ikke synke helt til bunds i Ligue 2.
Mvh.
Ok, tak. :)
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Ajaccio stiller næsten i stærkeste opstilling, og skal vinde kampe, for ikke synke helt til bunds i Ligue 2.


Har aldrig forstået den slags argument. Det er ligesom at sige, at Brøndby skal vinde næste kamp for ikke at blive helt isoleret i bunden og derved gøre det til en fordel for dem, at de ligger der. Kan man så ikke også vende Sedans situation til, at en masse unge og reserver chancen for at vise sig frem og vil derfor yde det ypperste?
.
Både Steffen Dam på Sporte.dk/BT og Michael Winther-Rasmussen på Ekstrabladet er varme på den franske
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
...og Benjamin Leander fra Kanalsport/Odds1
lige præcis :)

har du noget til weekenden Castel
S´oton - Swansea - over 2,5 mål - 1,65

Stoke - Q.P.R - under 2,5 mål - 1,70

Og så synes jeg odds 6,30 på Fulham (Danske Spil)(ja, ved at den har været oppe på 7 og er stadig deroppe på Tipico)er højt sat, når man tænker på Arsenals skader og karantæne, samt at de har spillet mange kampe i den senere tid, sidst på en meget svær bane i Gelsenkirchen.

Skal bare lige lure et godt spil i den kamp. X2 kunne være oplagt, men venter til jeg ser holdopstillingen. Fulham vil nok elske at drille Arsenal.

Odds 3,40 på at Berba scorer når som helst i kampen er højt sat. Han tager sig af straffe, så det er ikke helt usandsynligt. Sczeny bliver måske klar, men imo er han ikke en væsentlig forbedring på Arsenals målmandspost.


Gareth Bale to score anytime til odds 4,50 er højt sat. De har vurderet, at der er større sandsynlighed for at Scott Sinclair scorer!

Det bliver en målrig kamp. City´s forsvar er hullet som en si.

Spurs fungerer ikke uden Dembele. Og det ser ud til at hverken Sandro eller Livermore, når at blive klar. Det kan kun gå galt.

Over 2,5 mål til odds 1,65 er godkendt.
Jeg syntes i denne weekend at der skulle prøves noget kombineret. Derfor har jeg valgt at spille lidt satset, men syntes at oddsene var overvurderet, så derfor gik jeg efter dem på en kombination.

Kombination:

Manchester City - Tottenham X - 4.25 (Betsson)

Everton - Sunderland 1 - 1.41

Southampton - Swansea 2 - 2.90

Montpellier - PSG 2 - 2.34

Samlet odds: 40.67

Synes selv det er høje odds undtagen lige Everton-kampen. Hvad syntes i??
- Zenit Skt Petersburg og CSKA siden 2005 - Arsenal siden 2004 - So4 siden 2007
kan godt have min tvivl med swansea og psg - psg er uden ibrahimovic efter dennes karantæne i seneste runde - hvordan spiller psg uden ham? swansea, tjo, de er også favoritter i min bog, men på den anden side vil southampton nok være ekstra opsatte på snart at få en sejr, når et af de mindre hold kommer på besøg - den kunne lige så godt ende uafgjort (Michu til at score virker for mig at se som et bedre spil, odds 3 ved unibet)

personligt har jeg også kryds mellem city og spurs, men jeg mener ikke det er værd at løbe risikoen på en everto-sejr. de er naturligvis klare favoritter, men har altså spillet de seneste 4 kampe til x. jeg tror de vinder her, men til 1,40 er de måske næppe risikoen værd.

i alle fald, held og lykke!
Har også sat en på den russiske liga.

Terek Grozny - Mordovia 1 - 1.60

Terek Grozny har overrasket alt og alle, ved at spille sig i toppen af ligaen og på et tidspunkt fører den. I modsætning til modtsanderen fra Mordovia som ligger sidst og har tabt de seneste 3 kampe. Sikker hjemmesejr

Kuban - CSKA Moskva 2 - 2.24

CSKA fører ligaen og er i en rigtig god stimme, de har vundet 11 ud af deres seneste 12 kampe i ligaen. Modstanderen fra Kuban Krasnodar har gjort det rigtigt fornuftigt indtil videre og ligger nr. 5, med lidt mere svingende resultater. Mener dog at selv med hjemmebanefordel at CSKA har den klasse der skal til for at slå Kuban.

Lokomotiv Moskva - Anzhi Makhachkala 2 - 2.55

Anzhi vandt i tordags mod Liverpool på netop Lokomotiv stadion hvor de er på udebane idag, og har vundet de seneste 3 kampe i ligaen, mens Lokomotiv ikke har vundet i 5 kampe.

Samlet odds: 7.80 c.a

Alt i alt mener jeg det er odds man skal gå efter hvis man er til russisk fodbold. Held og lykke :)

- Zenit Skt Petersburg og CSKA siden 2005 - Arsenal siden 2004 - So4 siden 2007
annonce