Snak

Mere indhold efter annoncen
Odds 2,10 for at Everton holder buret rent mod Sunderland.


Everton har hjemme lukket 5 mål ind i 4 kampe. Sunderland har ude scoret sølle 3 mål i 6 kampe.

De sidste 5 gange Sunderland har været på besøg i Goodison Park, har Everton hold Clean Sheet 4 gange. Med tanke på, hvor tandløse Sunderland er, når Fletcher er lukket ned, og hvor godt Everton spillede mod Fulham i sidste runde, synes jeg, at det er et rigtig godt odds - og Everton skal ikke engang score, for at den går igennem.

Ren Everton sejr til odds 1,50 ville jeg også turde at begive mig ud på, også med -1 Asian til odds 1,725 ville også være værd at kaste penge efter.

Mange snakker om under 2,5 mål - det er jeg lidt mere forsigtig med, men odds 2 er rigtig indbydende.

God weekend.
Onsdag - venskabskampe er svære men jeg kan ikke se Spanien tabe - de vil tromle Panama ned.

Panama - Spanien - jeg kender ikke odds på handikap her, men jeg spiller på at Spanien vinder med mindst 2 mål.

Ellers ikke mange kampe før weekenden.
Personligt smider jeg ikke mere end to units afsted efter venskabskampene. Der er godt nok ikke meget værdi, især når motivationen er svær at regne ud.

Der er kun to overraskelser, jeg har luret på.

Her er den ene, som ikke engang ville overraske mig.

Israel - Hviderusland - 2 - odds 4.

Styrkeforholdende mellem de to hold er slet ikke så stor, som bookmakerne gør det til. Faktisk så jeg en fordel til hviderusserne, hvis det ikke var fordi, de er på udebane.

Israel har på seneste hentet pligtsejre mod Luxemborg, men har ellers skuffet det sidste halvår. 0-4 mod Rusland og så skuffende uafgjorte kampe mod Aserbadjan og Ungarn.

Hviderusserne er løbet ind i forventede nederlag mod Spanien og Frankrig, men har ellers spillet godt det sidste halvår. En flot sejr over Georgien hjemme (som de tabte imod ude i den omvendte kamp) og en venskabssejr mod Armenien. Hvidrussisk bold er generelt ved at bevæge sig fremad, bedst eksempliceret af et hold som BATE, der har mange landsholdspillere. Og det er altså ikke længere end to år siden, de slog Frankrig på Stade de France, og spillede 1-1 mod dem i Minsk.


Israelsk fodbold bevæger sig tilgengæld i modsatte retning. De tidligere profiler er ved at komme oppe i alderen, som Benayoun og Ben Haim, der begge er fyldt 32 - og der ikke samme kvalitet på holdet mere som tidligere.

Oversigt over Israels venskabskampe 2012:

Israel-Ukraine 2-3
Czech Republic–Israel - 2-1
Germany-Israel 2-0
Hungary - Israel - 1-1

De har dog nogle få gode spillere, som stjernen Tomer Hemed og Natcho. Jeg mener at huske, at forskellige har meldt fra til venskabskampen. Når trupperne foreligger, og man kan se, at der flere afbud fra israelske stampspillere, så skal man ikke tøve med at prøve 2-tallet eller evt. gardere sig med X2.

Begge nationer møder også hinanden i U21 sammenhæng samme dag, og her ligner X et oplagt resultat.
Dejlig dag i går med Hvidrusland sejr og Gabon +1.

Det her må være et weekendens bedste spil

E.Franfurt – Augsburg – 1 – 1,72 (1,75 Asian -0,5)

Bundesligaen nummer tre mod nummer chok.

Augsburg ude:
0-2-3 og en målscore på 1-7. De har altså kun scoret en enkelt gang ude i denne sæson, og det er mere end to måneder siden!

Frankfurt hjemme og kampform:
4-2-0 og målscore 14-9, hvilket er RIGTIG flot for en oprykker, især når man tænker på, at de i de seks kampe hjemme har mødt hold som Leverkusen, Hamburg, Dortmund og Hannover – uden et nederlag!
Luften er dog gået en smule ud af den ellers godt oppustede Frankfurt ballon. Et point i de sidste tre kampe, hvor de ude løb ind i nederlag mod Stuttgart og mægtige Bayern, og så ellers et meget skuffende uafgjort mod Fürth.
Jeg forestiller mig, at de vil op på hesten igen mod Augsburg og krydre deres flotte Herbst-sæson med endnu en sejr.

Augsburg skader:
En af Augsburgs bedste spillere, Jan Morávek, er med al sandsynlighed ude af kampen. Han er ellers næsten lige kommet tilbage fra en skade, men må formodentligt stå over i weekenden. Han er en spiller, som Augsburg i høj grad har manglet i denne sæson.
Den faste målmand Simon Jentzsch er blevet skadet i træningen i midtugen og må igen i denne sæson efterlade posten til den yngre og mere urutinerede Mohamed Amsif, der modsat Simon har holdt buret rent i denne sæson – hele tre gange.
Det er to vigtige spillere, der må sidde over i weekenden.

Frankfurt nævneværdige skader:
Forsvarsspiller Zambrano mangler, der har spillet alle kampe før sin skade. Ser ud til at Demidov erstatter ham.

Indbyrdes opgør:
To venskabskampe i nyere tid, der ikke er relevante.

Procenter:
58-24-18
Oddser man 1,75 -0.5 Asian på Frankfurt sejr, har man lige præcis betvalue.

____________

Der skal også være plads til nogle hygge kuponer:

2/4:
Arsenal – Tottenham – Over 2,5 mål – 1,60
Q.P.R. – Southampton – 1 – 1,90
Reading – Everton – X – 3,60
West Brom – Chelsea – 1X – 1,80


Norwich - United - Første målscorer Hernandez - 6,50

Mancherster City - Aston Villa - 2 - 15 (spilles også med Villa +1 og +2)
West Ham - Stoke - Under 2,5 - 1,70

Alle kampe undtagen Norwich - Man United er gået over 2,5 mål denne runde, men jeg tror ikke, at vi får mange mål at se i den sene mandags kamp.

Det er en kamp, hvor Stoke nok vil være meget tilfreds med et enkelt point. De er dårligere i denne sæson end i forrige. Det er kun blevet til to sejre i 11 kampe, og de har stadig deres første sejr til gode på udebane.

Stoke ude:

6 kampe spillet 0-3-3 og målscore 5-9

West Ham hjemme:

6 kampe spillet 3-2-1 og målscore 10-5.

De har kun tabt til Arsenal hjemme, og har holdt Man City fra fadet. De er i bedre form end Stoke, og meget taler for West Ham sejr.

Især, hvis man ser på Stokes fravær:

Wilson, Whitehead, Delap, Owen, og Sidebe er definitivt ude (tre sidste igennem hele sæsonen). Yderligere er Adam, Walters og Whelan tvivlsomme, men jeg forventer, at mindst to af de tvivlsomme bliver klar.

West Ham kæmper ikke på samme måder med skader til i morgen, hvor kun Vaz Te må sidde over af nævneværdige spillere. Han ville have været brugbar til at dirke Stokes tætte defensiv op.

Odds 2 på West Ham sejr er rigtig lækker, men jeg nøjes med at spille under 2,5 mål til 1,70. West Ham står godt defensivt hjemme, og Stoke har svært ved at score ude. Stoke har Shawcross og Huth til at lukke af for Caroll, Maiga og Cole, så det hele kommer an på, hvad Nolan finder på.
Fulstændig enig! Specielt med West Ham sejr i aften, som jeg også har gået efter.

Dermed har jeg også krydret en double med Roma og Hertha Berlin sejre.
Puha, du er en meget modig mand, hvis du tør spiller Roma til sølle odds 1,57.


Jeg skal nævne, at

- Torino ikke har tabt ude i denne sæson (seks kampe) - og i de to sidste spillede man X mod hhv. Lazio og Napoli!


- Roma kun har vundet to gange hjemme denne sæson - den ene gang var mod Palermo, der er evigt-elendige ude.

- Roma mangler bl.a. Burdisso og de Rossi i aften.


Jeg finder langt bedre værdi i X´et til over 4,0 og X2 til odds 2,50.

Men hvis odds 1,57 floats your boat, så skal det da lyde held og lykke.
helt enig med Castel, jeg synes heller ikke 1.61 som den nu er steget til på bet365 er værd at spille på!

Jeg giver leanders dristige fra odds1.dk et skud:

Roma - Torino (halvleg/fuldtid) 1/X til odds 18,50
Sakset fra Lille´s oficielle side:

J’ai laissé plusieurs joueurs à Lille. Pour certains d´entre eux, je n’ai pas eu le choix, comme De Melo (adducteurs), Chedjou (adducteurs), Béria (mollet) et Mendes (cheville). D’autres ont été laissés à la maison car ils ont beaucoup enchaîné ces dernière semaines, comme Balmont ou Debuchy.


de Melo, Mendes, Chedjou, Béria, Balmont og Debuchy er altså ikke taget med til Hvidrusland. De sidste fire er faste startere.

Alt tyder på, at Lille har opgviet CL og vil fokusere på at kvalificere sig til turneringen til næste år, og komme styrket tilbage. De ligger fem point fra toppen p.t. i den franske liga, og har en super svær kamp mod Marseille i weekenden, så mon ikke blikket er vendt den vej.


I CL har de 0 point på kontoen, og fik en syngende lussing på 6-1 i München sidste kamp, så det var nok dét for denne gang. Motivationen MÅ værre større hos hviderusserne, der kan sikre sig mindst EL i aften.


BET 365 har odds 2,10 på BATE sejr p.t.

BATE-Lille - 1 - 2,10
___________________________________________


EDIT: Efter at have taget Juve vs. Chelsea til et grudigere kig under luppen, vælger jeg at nyde kampen uden at smide penge efter den. Der er så meget på spil for begge mandskaber, at alt kan ske i den kamp, og det er lige en tand for uforudsigeligt til mig. Both to score og over 2,5 er dog oplagte spil.


EDIT: Lille starter med den faste målmand M. Landreau på bænken, hvor også Payet, Roux og også Mavuba er henvist til.
Juventus - Chelsea X er årets mest oplagte spil.

Ingen af holdene kan tåle at tabe, da det vil nok betyde exit. Juventus har en vane med at spille uafgjort i Europa og Chelsea vil spille for uafgjort så de kan afgøre det hjemme mod Farum i sidste kamp.

3,65 er desuden også godt odds.
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
annonce