2022-01-03 10:02:44

Avis: Sampdoria vil ikke sælge FCK-emne

FC København er sat i forbindelse med den rutinerede svenske midtbanespiller Albin Ekdal, men ifølge Corriere Dello Sport vil Sampdoria ikke sælge ham i januar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC København har på rygtebørsen været sat kraftigt i forbindelse med Sampdorias 32-årige svenske midtbanespiller Albin Ekdal som erstatning for skadede Carlos Zeca.

Men det bliver formentlig først til sommer, at et muligt skifte kan komme på tale, da Sampdoria ikke har i sinde at sælge svenskeren i januar-vinduet.

Det beretter den italienske avis Corriere Dello Sport, ifølge svenske Fotbollskanalen, der mandag går igennem den trykte udgave af avisen.

Ekdal har kontraktudløb til sommer og kan allerede nu forhandle frit om et skifte, der vil træde i kraft efter sæsonen, men lige nu skal en transfer altså aftales med Sampdoria - og det kommer ifølge Corriere Dello Sport altså ikke til at ske.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Avis: Sampdoria vil ikke sælge FCK-emne
Foto: Henry Romero/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var B.T., som først kunne berette om FCK's interesse for Ekdal, og ifølge avisen var FCK villige til at strække sig langt for at hente Ekdal og helst allerede i dette transfervindue.

Siden har Tuttomercatoweb fortalt, at FCK og Ekdal var langt i forhandlingerne og Ekdal kunne have spillet sin sidste kamp for Sampdoria, men efterfølgende er Serie A-klubben Udinese så også kommet ind i billedet, ligesom svenske Djurgården har bekræftet, at klubben er i dialog med Ekdal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Corriere Dello Sport skrev søndag, at skadede Albin Ekdal sammen med to andre spillere trænede alene, efter truppen vendte tilbage fra vinterferie.

Ekdal har været Sampdoria-spiller siden 2018 og er noteret for 115 kampe for klubben.

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce