2021-12-23 19:38:00

Bager med udløb: Tror ikke på Brighton-skifte

Jonas Bager har været en stor profil for Union Saint-Gilloise i Belgien, men han tror dog ikke på, at det fører ham til et skifte til Brighton i Premier League.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jonas Bager nyder livet i Belgien, hvor den tidligere Randers-spiller er en stor profil hos topholdet fra Union Saint-Gilloise.

I denne sæson har Bager fået vist, at han kan være med på et højt niveau, da han har været fast mand i Saint-Gilloises bagkæde med stor succes, og han er dog også klar på at tage et skridt op.

Det fortæller Bager i et interview med Randers Amtsavis, hvor han dog ikke tror på, at Brighton skulle være interesseret i ham

Artiklen fortsætter efter billedet

Jupiler Pro League -Bager med udløb: Tror ikke på Brighton-skifte
Foto: Belga/SIPA/Ritzau Scanpix

Saint-Gilloise og Brighton er nemlig begge ejet af Tony Bloom, men det betyder ikke noget for et skifte.

- Jeg tror ærligt ikke, at Brighton er interesseret i mig, men det er jeg også afklaret omkring. Jeg har lidt en følelse af, at alt hvad der mere kommer til mig i karrieren, er lidt en bonus, for jeg havde ikke selv turde tro på, at jeg skulle være fast mand i en belgisk topklub, udtaler Jonas Bager.

25-årige Jonas Bager skal dog snart finde en afklaring på fremtiden, da han har kontraktudløb med Union Saint-Gilloise til sommer.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce