2021-08-30 13:06:27

Bundu-agent: Dialog med flere danske klubber

Mustapha Bundus agent fortæller, at han er i dialog med mere end en dansk klub om et muligt skifte, før transfervinduet lukker i.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere AGF- og FC København-kant Mustapha Bundu har ikke spilletid i udsigten i belgiske Anderlecht, og derfor trækker det op til, at han skal finde sig en ny klub, inden transfervinduet smækker i tirsdag.

Ifølge Bundus agent, John Sivebæk, så trækker det sandsynligvis op til en lejeaftale, og han bekræfter overfor tipsbladet.dk, at han er i dialog med mere end én dansk klub om 24-årige Bundu.

- Han har forskellige muligheder, og jeg er i dialog med klubber fra forskellige lande. Der er også interesse fra Danmark, og jeg kan sige så meget, at jeg taler med mere end en dansk klub.

Artiklen fortsætter efter billedet

Jupiler Pro League -Bundu-agent: Dialog med flere danske klubber
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Men det er ikke til at sige, om vi lander en aftale. Det kommer også an på, hvad Mustapha vil, og jeg tror ikke, at han er nået til nogen konklusion endnu, siger Sivebæk til tipsbladet.dk og nægter at kommentere på konkrete klubber. Han kalder det dog naturligt, at der spekuleres i retning af hans tidligere klub AGF.

Bundu har indtil videre fået to korte indhop for Anderlecht i denne sæson.

Bundu har tre år tilbage af kontrakten med den belgiske storklub, der hentede Bundu i AGF i 2020.

21 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce