2021-11-22 07:19:20

CV fnyser af Uhre-rygter: Gæt så meget I vil

B.T. har berettet Mikael Uhre er på vej væk fra Brøndby til januar, og det skal angiveligt koste den købende klub ti millioner kroner. Men det afviser fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby-angriberen Mikael Uhre blev topscorer i 3F Superligaen sidste sæson, og i denne har han fortsat målfarligheden.

Søndag scorede han to mål i Brøndbys 2-1-sejr over FC Midtjylland, hvorfor han nu er på ti mål i ligaen i den sæson, der kan blive Uhres sidste hele sæson lige foreløbig.

I hvert fald har Uhre kontraktudløb i vinteren 2022, og B.T. har for nylig berettet, at Uhre og Brøndby arbejder på at finde en ny klub til Uhre, der ifølge B.T. har en pris på ti millioner kroner.

Men det giver fodbolddirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, ikke meget for, siger han til TV3 Plus.

- Så ved B.T. ikke ret meget. Jeg vil ikke kommentere på det, så det kan I få lov at gætte på. B.T. kan gætte så meget, de vil, men det er ikke en reel viden, de har, siger Brøndby-direktøren, der fortæller videre, om Uhres situation:

- Planen er, at Mikael er i Brøndby og det er han jo som minimum – som det er nu – til udgangen af 2022. Så må vi jo se, lige nu og her er der ikke noget at forholde sig til.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -CV fnyser af Uhre-rygter: Gæt så meget I vil
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

Brøndby er dog åbne for at sælge ved det rette bud:

- Hvis det rigtige tilbud kommer, så ja, for sådan er det med alle fodboldspillere. Det gælder også i Brøndby, men så er spørgsmålet, hvad det rigtige tilbud, det er.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det kommer jeg ikke tættere på her. Men Mikael har vist sin værdi. Han var topscorer i ligaen sidste sæson og han har pumpet mål ind igen, så det siger sig selv, at han er en vigtig spiller for Brøndby.

Han slår desuden fast, at Uhres salgsværdi måles op mod værdien for Brøndby-holdet, og der bliver ikke tale om et salg, før Brøndby føler sig godt kompenseret.

Desuden fortæller Carsten V. Jensen, at der er interesse for Uhre – ligesom der er for flere andre Brøndby-spillere.

Ifølge B.T. var der i sommer et bud fra den tyske 2. Bundesliga, men det var ikke fristende for Brøndby, lyder det.

13 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce