2023-03-25 14:02:01

Damsgaard stortrives: På en måde som at være i Danmark

Mikkel Damsgaard er ved at finde melodien i Brentford, hvor han trods begrænset spilletid i en periode har det fantastisk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

BHA

3 - 3

BRE

Brentford imponerer i Premier League, og det er med flere danskere involveret.

Thomas Frank er cheftræner med Claus Nørgaard som assistent, og i truppen er Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Mathias Zanka, Mads Roerslev og Mikkel Damsgaard.

Sidstnævnte kom til Brentford fra Sampdoria i sommer, og 22-årige Damsgaard trives i London-klubben.

- Jeg synes faktisk, det går rigtig godt for tiden. I længere tid har jeg trænet rigtig godt, og nu er jeg begyndt at få mere spilletid, så det er rigtig dejligt. 

- Det kører sgu godt, og jeg har det rigtig godt. Det er dejligt at spille lidt mere, og holdet klarer det jo helt fantastisk, så vi skal bare fortætte, siger Damsgaard til bold.dk.

Damsgaard havde i starten problemer med at kæmpe sig ind på holdet, men han vil ikke sige, at tilvænningen har været sværere end forventet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Damsgaard stortrives: På en måde som at være i Danmark
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

- Ikke nødvendigvis. Det har bare været hårdt at komme helt tilbage i topform. Jeg er rigtig glad for at være i Brentford, hvor selvfølgelig danskerne, men også alle de andre spillere har taget rigtig godt imod mig.

Det føles på nogle måder som at være tilbage i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ja på en måde, men ikke kun på grund af danskerne. Hele holdet har en rigtig god kemi, og man kan snakke og joke med alle på holdet, så det er rigtig fedt. 

- Selvfølgelig er det fedt med danskerne, men alle de andre er også rigtig nice at snakke med, og de er gode mennesker, siger Damsgaard.

Brentford kæmper med i den sjove ende af Premier League og er á point med Liverpool på sjettepladsen.

Derfor kan danskerklubben drømme om europæisk fodbold i næste sæson, selv om det bestemt ikke burde være sådan, når man ser på klubbernes økonomiske forudsætninger.

- Det siger lidt om vores holdånd, og hvor meget vi arbejder for hinanden. Vi har en rigtig god mentalitet på holdet, og alle vil arbejde for alle. Jeg tror, det er en af de største grunde til, at vi ligger, hvor vi gør, siger Damsgaard til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

BHA

3 - 3

BRE

11 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce