2022-01-17 12:12:00

Dansk pokalsensation opruster: Henter tre

De nu tidligere Vordingborg-spillere Thomas Hebo Hansen, Tobias Gerdøe og Emil Brandt Jensen skifter til Bispebjerg Boldklub, der i 2020 på sensationel vis sendte FC Helsingør ud af pokalen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mange Vordingborg-spillere har valgt at forlade klubben inden forårets kampe, og nu har tre af spillere fået deres fremtid på plads.

LigaBold.dk kan nemlig fortælle, at Thomas Hebo Hansen, Emil Brandt Jensen og Tobias Gerdøe skal spille for Bispebjerg Boldklub i Københavnsserien. I 2020 var Bispebjerg i mange medier grundet holdets sensationelle sejr over FC Helsingør i Sydbank Pokalen.

26-årige Thomas Hebo Hansen siger til LigaBold.dk, at de kender mange af spillerne i Bispebjerg Boldklub i forvejen, og derfor er det et naturligt valg.

- Der er rigtig mange gamle Vordingborg-drenge og tidligere holdkammerater, der spiller derude, så det handlede om, at vi skulle finde et sted, hvor vi fandt os godt tilpas både socialt og også et sted med et okay fodboldniveau. Det var egentlig det, som der talte for, siger Thomas Hebo Hansen til LigaBold.dk.

Thomas Hebo Hansen nævner, at der var lidt interesse fra andre Københavnsserie-klubber samt klubber i Danmarksserien, men det var vigtigt for ham at finde et godt og trygt sted.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bispebjerg Bk -Dansk pokalsensation opruster: Henter tre
Foto: Hanne Kokkegaard

Bispebjerg Boldklub rykkede inden denne sæson op i Københavnsserien, og det har ikke været helt nemt for pokalsensationen at få point på kontoen. Lige nu er Bispebjerg under stregen med blot ti point efter 12 kampe. Thomas Hebo Hansen tror dog på, at holdet overlever.

- Jeg tænker, at det bliver sjovt, og så håber jeg, at vi kan være gode nok til at blive i rækken og få et år mere i Københavnsserien. Nu har jeg snakket med træneren og nogle af spillerne, og det ser ud til, at vi får et ret godt hold, og der kommer også nogle andre spillere til, har jeg hørt, så det skal nok blive godt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Thomas Hebo Hansen var selv med til at opleve den sensationelle sejr over FC Helsingør på 3-2 i september 2020, og han synes, at det kunne være sjovt at gøre noget lignende i den næste udgave af Sydbank Pokalen.

- Ja, det var ret sjovt med det pokaleventyr, der var der senest, hvor jeg var der. Det kunne være sjovt at lave overraskelser igen. Men lige nu er det vigtigste turneringen og det at blive i rækken, så vi måske kan skabe et fundament for, at vi får en højere placering. Det er sjovt med de pokalkampe, hvor man også kommer til at møde de lidt større hold, siger Thomas Hebo Hansen til LigaBold.dk.

Efter den flotte sejr i pokalen over FC Helsingør, røg Bispebjerg ud i den efterfølgende runde, da HB Køge blev for stor en mundfuld. På daværende tidspunkt var Bispebjerg placeret i Serie 1.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce