2021-06-30 09:40:47

EM-bold: VAR leverer bare igen

VAR viste sig igen under denne slutrunde fra sin gode side, mener Mike Jensen og Andreas Granskov i podcasten ‘EM-bold’.

Artiklen fortsætter efter annoncen

VAR har været et af de helt store konflikt-emner i fodbold de seneste år, men under denne EM-slutrunde har video-systemet fået meget ros.

I tirsdagens kamp mellem Ukraine og Sverige blandede VAR sig i et gult kort til Marcus Danielson, der blev vekslet til et rødt kort efter en voldsom tackling.

Endnu en god præstation af VAR, fortæller Andreas Granskov og Mike Jensen i podcasten ‘EM-bold’.

- Jeg synes, at den er klart til rødt. Han kommer med strakt ben lige under knæet. Jeg er en anden type end Mike, der er en hård hund, men på det niveau at komme ind i en tackling på den måde, så ved du, at det kan få konsekvenser.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM -EM-bold: VAR leverer bare igen
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det er bare trætheden efter fjerde kamp. Det er hård kost, siger Andreas Granskov i podcasten, inden Mike Jensen tilføjer:

- Jeg tror nærmest, at han blev lidt chokeret selv. Det var helt sikkert ikke hans intention. Når man så den første gang, så den ikke så slem ud. Så fik man den i langsom, og den var virkelig, virkelig grim. Det er konsekvensen ved glidende tacklinger, som Andreas siger. Den var rigtig styg, da den blev vendt og drejet af VAR.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- VAR leverer bare igen og fandt en fejl, så han fortjent fik sit røde kort.

Du kan finde podcasten EM-bold, der er sponseret af MobilePay og Samsung TV, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

16 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce