2022-08-16 09:00:01

FCK skal stoppe Cornelius: Han har været fantastisk

FC København skal forsøge at holde styr på Andreas Cornelius, når de tørner sammen med Trabzonspor, og det bliver vigtigt for dansk succes, siger Rasmus Falk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - første finale

FT

FCK

2 - 1

TRA

Når FC København og Trabzonspor træder ind på Parkens græstæppe tirsdag aften i Champions League-kvalifikationen, bliver det højst sandsynlig med Andreas Cornelius hos tyrkerne.

Den danske landsholdsangriber har nemlig været holdets helt store stjerne, da han blev topscorer i deres mesterskabssæson.

Det er derfor en spiller, som den københavnske defensiv skal holde et skarpt øje med, og Rasmus Falk sender da også en stor ros mod sin tidligere medspiller.

- Det er noget specielt at møde ham, fordi jeg nåede jo at spille sammen med ham. Jeg synes, at han er en superdygtig spiller. Han er sjovere at være på hold med, det er der ingen tvivl om.

- Han er en god spiller, og vi ved godt, hvad han kan. Det bliver vigtigt, at vi kan få stoppet ham, fordi 'Corner' har været fantastisk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Champions League -FCK skal stoppe Cornelius: Han har været fantastisk
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Jeg har ikke set så meget af det, men af hvad jeg har hørt, så har han været fantastisk og gjort det godt, så jeg under ham en masse succes, så længe det ikke er på bekostning af os i de to næste kampe, siger Rasmus Falk med et smil.

Kevin Diks er en af de FCK-spillere, som skal forsøge at sætte en stopper for Cornelius, og han har da også snakket lidt med Nicolai Boilesen om angriberens kvaliteter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Alle kan jo se, at han er en topangriber, som har scoret mange mål for dem, så det skal vi være opmærksomme på.

- Landsholdsspillerne på holdet kender til ham, og jeg har da også snakket en smule med Boilesen omkring ham, og hvad hans styrker er, men det vil vi se nærmere på inden kampen, lyder det fra Kevin Diks.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - første finale

FT

FCK

2 - 1

TRA

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce