2023-02-07 06:30:02

Fischer røg ud i kulden hos FCK: Mit forhold til Thorup er åbenlyst

Viktor Fischers afslutning hos FC København endte ikke på den bedste måde, da han under Jess Thorup endte ude i kulden og blev solgt. Nu fortæller Fischer, hvordan forholdet til FCK og Thorup er i dag.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

5 - 6

VIK

I sommeren 2021 sluttede et kapitel hos FC København, da Viktor Fischer forlod klubben og skiftede til Royal Antwerp.

Fischers start i FCK kunne ikke have været bedre, da han smadrede Superligaen med et højt niveau, men den fremragende begyndelse var han ikke i nærheden af, da opholdet hos de danske mestre lakkede mod enden.

Fischer røg nemlig under daværende cheftræner Jess Thorup helt ud i kulden, og her var grunden manglende form hos den tidligere Ajax-dansker, som dermed sluttede sin FCK-tid med at blive siet fra gentagende gange.

Han er i denne tid i Portugal med sin nye klub, AIK Stockholm, og derfor valgte bold.dk at besøge Fischer for at høre om afskeden med FCK og forholdet til klubben i dag.

- Mit forhold til klubben er ganske udmærket.

Hvad med til Jess Thorup?

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Fischer røg ud i kulden hos FCK: Mit forhold til Thorup er åbenlyst
Foto: AIK

- Det behøver vi ikke engang at snakke om, det er jo ret åbenlyst. 

- Det var jo to forskellige klubber, den jeg kom til, og den jeg forlod igen. Nu lader det til, at det er en helt tredje klub på en eller anden måde. Det er en klub, som går igennem nogle faser lige for tiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Så det er for mig kun relevant at snakke om forholdet til fansene, fordi det vil jo bestå. Det var der, det er der nu, og det vil måske også være der i fremtiden.

- Men det andet kommer og går. Klubberne forandrer sig, og der kommer nye trænere og sportsdirektører. En klub kan se fuldstændig anderledes ud på fem år, og så er det jo helt tåbeligt af mig at sige, jeg har et forhold til en klub, jeg ikke kender, som også lynhurtigt forandrede sig, da jeg var på vej væk på det tidspunkt.

- Men jeg har intet problem med nogen mennesker i klubben, intet, siger Viktor Fischer til bold.dk og resten af den skrevne presse, som var på plads.

Men FC København er jo en klub, som har en stor betydning for Fischer, da han på ingen tid blev en publikumsyndling og endte med at blive en af klubbens helt stjerner.

Der var dog ikke meget stjernestøv over afskeden med FCK, og derfor spurgte bold.dk, om det påvirkede ham, men her var Fischer for en gang skyld kortfattet

Har din afsked i FCK gjort ondt på dig?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har simpelthen ikke lyst til at svare på det.

Kærlighedserklæring til FCK-fans 
Viktor Fischer ville dog gerne svare på, om han savnede tiden hos de danske mestre, hvor han nåede at spille gennem flere sæsoner og blive en del af nogle historiske øjeblikke.

Her kom der igen gang i mundtøjet hos Fischer, som savner forbindelsen til FCK-fansene.

- Det ville være mærkeligt, hvis jeg ikke savnede det, når det var så specielt, som det nu var for mig, og som jeg også tror, det var for dem.

- Det ville være underligt ikke at savne det, fordi det får du ikke andre steder. Du oplever ikke det der i flere klubber. 

- Men jeg ved også godt, at man ikke kan gentage fortiden, så jeg render ikke rundt og shopper efter det, som jeg havde i FCK, det ville være helt tåbeligt, da man ikke kan gøre det to gange. Man kan måske finde noget andet, som er helt fantastisk, men det samme kommer man ikke til at finde.

Men når kærligheden til FC København er så stor, går Fischer så rundt med tanker om et comeback?

Det har Fischer svært ved at svare på, da han om nogen har fundet ud af, at det er svært at bruge spåkuglen i fodboldverdenen.

- Det er svært at sige. Jeg er nødt til ikke at kigge frem på den måde, fordi der sker så mange underlige ting, altså min karriere har set meget anderledes ud, end hvad jeg havde troet, den ville gøre for ti eller otte år siden. Så det er umuligt at spå om, hvad der skal ske på sigt.

- Men der er kun én klub for mig i Danmark, og det er FC København, lyder det fra Viktor Fischer, inden han hopper ud i AIK Stockholms spillerbus.

28-årige Viktor Fischer skal i 2023 vise sig frem hos AIK Stockholm på en lejeaftale fra Royal Antwerp.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

5 - 6

VIK

35 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce