2022-09-29 21:48:58

Frank roser Damsgaard: I spil til startopstillingen

Thomas Frank roser Mikkel Damsgaard, efter han var med til at slå Frankrig i Nations League. Den danske cheftræner fortæller, at den vævre offensivspiller nu er i spil til startopstillingen i Brentford. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

BOU

0 - 0

BRE

Mikkel Damsgaard er endnu ikke startet inde for Brentford i Premier League, efter han under sommerens transfervindue kom til fra Sampdoria. 

Danskeren har skulle opbygge sin form, og i søndags viste han gode takter, da han startede for det danske landshold, der som bekendt slog Frankrig. 

Damsgaard lavede endda en assist i kampen, og det imponerede Thomas Frank, som nu fortæller, at han er i spil til startopstillingen. 

-  Jeg synes, at vi har gjort et godt stykke arbejde, og Mikkel har også gjort et godt stykke arbejde i forhold til træne hårdt og fitness-arbejde. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Frank roser Damsgaard: I spil til startopstillingen
Foto: Mark D Fuller/SIPA/Ritzau Scanpix

- Han spiller med intensitet i træningen, og han ser bedre og bedre ud. Han startede for Danmark, hvor han gjorde det godt. Assisten var en topaktion. En virkelig god berøring og et perfekt indlæg til Dolberg, der scorede. 

- Alt går efter planen. Han er ikke startet i Premier League, men nu er han nået til et punkt, hvor han kan kæmpe om en startplads. Han viser mig, at jeg ikke skal være i tvivl om at starte ham, siger han ifølge Brentfords hjemmeside. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Frank kunne også fortælle, at Christan Nørgaard fortsat er ude med en skade. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

BOU

0 - 0

BRE

10 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce