2023-03-27 10:20:37

Frustreret Mæhle: Vi skal kraftedeme gøre det bedre næste gang

Joakim Mæhle var alt andet end tilfreds efter kollapset mod Kasakhstan, og han vil sammen med resten af landsholdet kigge indad.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Astana

Trods en føring på 2-0 endte det katastrofalt for Danmark mod Kasakhstan.

Tre mål inden for 20 minutter betød nemlig, at landsholdet måtte rejse hele vejen hjem fra Astana med et nederlag på 2-3 i baggagen.

Efter opgøret var venstrebacken Joakim Mæhle tydeligt oprørt, da han mødte den fremmødte presse.

- Vi må aldrig kollapse sådan som hold. Vi må aldrig falde derned. Vi havde en føring på 2-0 på en svær udebane. Vi vidste, at det ville blive en svær kamp, men jeg kan ikke sige, hvad der skete. 

- Det var under al kritik, og vi skal kigge indad. Vi skal love hinanden, at det aldrig sker igen. Vi havde fået en lærestreg tidligere, og så fik vi en mere i kampen. Det skal aldrig nogensinde ske igen på det her hold, siger Joakim Mæhle.

Kasakhstan reducerede efter et straffespark, der blev dømt, efter at Jonas Wind ramte bolden med skulderregionen.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM -Frustreret Mæhle: Vi skal kraftedeme gøre det bedre næste gang
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Det kontroversielle mål til 1-2 kan dog ikke bruges som undskyldning ifølge Mæhle.

- Vi kollapser for nemt. Alle kan se, at vi er et bedre hold end dem, og så kan sådan noget som straffesparket ske. Så må vi skyde brystet frem og vise, at vi er nogle fucking mandfolk, siger landsholdsspilleren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

25-årige Mæhle fortalte også, at landsholdsspillerne skal tage en vigtig samtale med hinanden efter fiaskoen.

- Nu har vi ikke snakket så meget inde i omklædningsrummet, men vi skal bare love hinanden, at det aldrig må ske igen. Vi er så stærk en trup, og vi plejer at have så stærk en mentalitet. 

- Det er noget, som det her hold har stået for i rigtig lang tid, så der er ikke andet for, at vi må kigge indad og lære af det, og så skal vi kraftedeme love hinanden, at vi gør det bedre næste gang, vi samles, siger Joakim Mæhle.

Landsholdet kan først gøre skaden god igen, når der er landsholdssamling i juni.

I bold.dk-podcasten LIGE PÅ diskuterer panelet blandt andet Mæhles form, hvor der bliver peget på, at venstrebacken ikke længere har den samme magi som tidligere.

15 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce