2023-03-25 12:54:21

Hjulmand afviser: Vi piber ikke!

Kasper Hjulmand ville ønske, at kampen mod Kasakhstan skulle spilles på rigtig græs, men han afviser, at landsholdet piber over kunstgræs. Vi er klar, slår han fast.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Astana
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - 2. runde

FT

KAS

3 - 2

DAN

Kunstgræs blev et stort tema på lørdagens pressemøde forud for Danmarks landskamp mod Kasakhstan søndag.

Astana Arena har nemlig kunstgræs, og Kasper Hjulmand så gerne, at det var anderledes.

- Vi har forsøgt ikke at tænke for meget på det. Vi ved, det er en meget hurtig bane. Selvfølgelig ville vi elske, at vi ikke skulle spille på kunstgræs, og det er især vigtigt, at banen får vand – både for fodbolden og spillernes skyld. Det er virkelig vigtigt, at de vander banen.

- Selvfølgelig ved vi, hvordan vi skal spille. Vi kan få tempo i vores spil, og vi forsøger ikke at lave for mange forskelle i vores, men selvfølgelig ved vi, hvilke spillere der kan nyde godt af denne bane, siger Hjulmand.

Kasakhstan mødte for et par dage siden Slovenien, og tilbagemeldingerne omkring vanding af banen er ikke, som landstræneren ønsker det.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM -Hjulmand afviser: Vi piber ikke!
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Den så tør ud i første halvleg, og vores scout nævnte også, at han ikke så, at den blev vandet op til. Jeg håber meget, at man tager det alvorligt og sørger for, at der bliver vandet, for en kunstbane skal være våd. Det er hele meningen med det, siger Hjulmand.

Kasakhstan ligger nummer 115 på verdensranglisten, og Danmark er naturligvis store favoritter, så spørgsmålet er, om det er at pibe lidt og komme med undskyldninger på forhånd, når Hjulmand kritiserer banen på den måde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi piber ikke, understreger Hjulmand og fortsætter:

- Vi er klar, om det er jord, mudder, sten eller græs, så er vi klar, og vi piber overhovedet ikke. Vi er klar til at spille den her kamp. Vi blev spurgt, om der er forskel, og det er sådan set bare det, men uanset hvad er vi klar, og vi piber ikke.

Danmark møder Kasakhstan søndag klokken 15 dansk tid.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - 2. runde

FT

KAS

3 - 2

DAN

12 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce