2022-11-26 19:15:01

Karakterer: Krigeren Højbjerg bedst i dansk nederlag

Pierre-Emile Højbjerg leverede en stærk indsats og var bedste dansker, da holdet tabte 1-2 til Frankrig.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

61'
1 0
Kylian Mbappé
Mål
68'
1 1
Andreas Christensen
Mål
86'
2 1
Kylian Mbappé
Mål

Det danske landshold tabte lørdag med 1-2 til Frankrig ved VM og er dermed pisket til sejr før sidste gruppekamp mod Australien. 

Danmark havde nok at se til overfor de stærke franskmænd, så de fleste danske kræfter blev brugt defensivt og på midtbanen.

Her gik Pierre-Emile Højbjerg som altid forrest med en forbilledlig indsats, og Højbjerg var bedste dansker i kampen. 

bold.dk kommer her med et bud på, hvordan de danske spillere præsterede i opgøret.

Karaktererne går fra 1-10, hvor 1 er helt håbløst, mens 10 er helt exceptionelt. 5 er en middel præstation.

En spiller skal have spillet mindst 20 minutter for at få en karakter.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Karakterer: Krigeren Højbjerg bedst i dansk nederlag
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Startopstillingen:

Kasper Schmeichel - 5
Flot redning efter 20 minutter på Adrien Rabiots gode hovedstød og kunne ikke gøre noget ved Kylian Mbappé afrettede scoring til 1-0. Var måske lidt passiv på stregen ved 2-1-scoringen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Joachim Andersen - 4
Skulle hjælpe Rasmus Nissen over for lynhurtige Kylian Mbappé. I det opbyggende spil sad afleveringer ikke lige i skabet. Var involveret i målet til 1-1, da det var hans hovedstød, AC nåede frem til og scorede på. 

Andreas Christensen - 6
Solid defensiv indsats af forsvarsspilleren. Slap med gult kort, da han tidligt i kampen rev Kylian Mbappé omkuld i ellers fri position. Scorede til 1-1, da han gik med frem på hjørnespark og headede bolden i kassen. 

Victor Nelsson - 5
Havde nok at se til overfor blandt andet Olivier Giroud, men gjorde det godt. Var dog for passiv, da Antoine Griezmann slap fri, men heldigvis for Danmark skød over mål. 

Rasmus Nissen - 4
Stod overfor Kylian Mbappé og var presset i perioder. Havde en god offensiv aktion kort før pausen, men var ikke nok opmærksom på Mbappé på den franske stjernes anden scoring. 

Pierre-Emile Højbjerg - 7
Var den store indpisker kampen igennem uden den sædvanlige makker Delaney. Læste spillet godt og havde flere gode bolderobringer. Stærk kamp af midtbanespilleren.

Christian Eriksen - 5
Var rykket tilbage på midtbanen og tog styringen af det danske spil. Desværre var danskerne ikke meget på bolden, og Eriksen blev derfor sjældent sat i scene, men leverede gode dødbolde, som også førte til den danske scoring. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Joakim Mæhle - 4
Reddede en bold på stregen tidligt i kampen og havde en masse at se til over for lynhurtige Ousmane Dembele. Offensivt var der ikke meget, der lykkedes for ham.

Jesper Lindstrøm - 4
Skulle hjælpe meget til defensivt og blev sjældent sat i scene offensivt. Kom til et godt skudforsøg 20 minutter før tid, men bolden sad for tæt på Hugo Lloris. 

Andreas Cornelius - 3
Knoklede oppe foran og fik en advarsel for en tackling på Olivier Giroud. Kom til Danmarks eneste chance i første halvleg, men sparkede et stykke forbi, inden han blev taget ud i pausen. 

Mikkel Damsgaard - 3
Den vævre offensivspiller fik chancen fra start, men man så desværre ikke noget til ham før pausen. Havde en god aktion 20 minutter før tid, hvor han fandt Jesper Lindstrøm i feltet, inden han blev skiftet ud. 

Indskiftere:

Martin Braithwaite - 4
Kom ind fra anden halvlegs start i stedet for Cornelius og lagde godt ud med flere gode aktioner. Truede godt i bagrummet og var tæt på scoring ti minutter før tid.

Indskiftet men spillede mindre end 20 minutter: Kasper Dolberg, Christian Nørgaard, Alexander Bah

Træner: 

Kasper Hjulmand - 4
Landstræneren havde rystet posen efter skuffelsen mod Tunesien. Defensivt var der nok at se til mod de dygtige franskmænd, men offensivt var der ikke meget at råbe hurra for. Godt set med indskiftningen af Braithwaite i pausen. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

61'
1 0
Kylian Mbappé
Mål
68'
1 1
Andreas Christensen
Mål
86'
2 1
Kylian Mbappé
Mål

13 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce