2023-01-25 23:42:09

Klopp langer ud efter Chelsea igen: Alle ville råbe mit navn

Jürgen Klopp forudså Liverpools problemer og er sikker på, at alle ville råbe på ham, hvis han var stoppet i klubben. Tyskeren undrer sig igen over Chelseas vilde pengeforbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Fa Cup - 4. runde

FT

BHA

2 - 1

LIV

Mykhaylo Mudryk, Joao Felix, David Fofana, Andrey Santos, Noni Madueke og Beniot Badiashile.

Chelsea menes at have brugt et godt stykke over 1,3 milliarder kroner på spillerindkøb denne vinter, og det fik i weekenden Liverpool-manager Jürgen Klopp til at undre sig offentligt.

Nogle dage senere i 'Football People podcast' nævner Klopp igen Chelsea, når snakken falder på Liverpools problemer i denne sæson.

- Det er en udfordring, og det er en af de primære grunde til, at jeg underskrev en ny kontrakt, for jeg vidste, det er nødvendigt og ikke sker over natten. Forestil dig situationen nu med en anden træner i stolen.

- Jeg ville være et eller andet sted på ferie, og alle ville råbe mit navn. Udover problemerne, man har i en transitionsperiode, har vi haft en forfærdelig masse skader, hvilket gør livet virkelig kompliceret.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Klopp langer ud efter Chelsea igen: Alle ville råbe mit navn
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

- Jeg ved, at størstedelen af verden kun er interesseret i det kortsigtede, men vi er nødt til også at tænke langsigtet, siger Klopp og tilføjer:

- Der er mange måder, du kan gøre det, men det afhænger af situationen, du er i. Chelsea med det nye ejerskab... Ingen ved præcist, hvordan de kan bruge så mange penge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ingen kan lide, at jeg snakker om det, men transition kræver tid, hvis du ikke har uendelige penge. Ellers kan du mere eller mindre ændre det over natten og hente ti spillere, siger Klopp.

Liverpool og Chelsea ligger side om side som nummer ni og ti i Premier League.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Fa Cup - 4. runde

FT

BHA

2 - 1

LIV

63 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce