2023-03-27 12:55:18

LIGE PÅ: Lössl-karantæne er en for hård dom

I sidste uge fik FC Midtjylland-kepper Jonas Lössl tildelt en spilledags karantæne for sit udfald mod dommer Sandi Putros, og den dom er LIGE PÅ-panelet langt fra enige i.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

Superligaen har holdt pause, men der er alligvel foregået ting og sager i kulisserne. Nye trænere i FC Midtjylland og Randers samt et Disciplinærudvalg, som har stanget en karantænedag ud til FC Midtjylland-keeper Jonas Lössl.

Baggrunden er det interview, han lavede med Viaplay (og som man kan se øverst i denne artikel) efter slutfløjt mod Silkeborg.

Her rettede Lössl en skarp kritik mod dommer Sandi Putros.

- Det er for at beskytte dommerne, så spillerne ikke bare kan svine dem til højre og venstre, så jeg kan godt forstå straffen, siger Lasse Fosgaard i

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -LIGE PÅ: Lössl-karantæne er en for hård dom
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Simon Hedlund og Uwe Rösler er dog tidligere sluppet for straffe efter nogle hårde svadaer rettet mod dommerne i tilsvarende interviews. Rösler fik en advarsel på efterbevilling.

- Der burde ikke være forskel på, hvordan de sager blev håndteret og så Lössls. Fodbold er følelser, og jeg synes, at det er på sin plads, at spillerne - på en pæn måde - fortæller, at dommeren ikke ramte dagen. Det er forkert, at vi ikke kan få lov at fortælle vores holdning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er klart, at det ikke skal være tilladt at svine hinanden til, men der skulle gerne være en form for ytringsfrihed, mener Martin Spelmann.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

14 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce