2022-08-08 09:29:01

LIGE PÅ: David Nielsen kan vende det for OB

OB er det dårligste hold i Superligaen, og David Nielsen er manden, der kan vende det, hvis det ikke skal ende med nedrykning, mener LIGE PÅ-panelet

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 5. runde

FT

BIF

2 - 0

OB

Ét point i sæsonens første fire 3F Superligakampe!

Tre nederlag i streg på hjemmebane.

OB er i krise, og der skal ske noget i Odense, hvis det ikke skal ende med nedrykning i denne sæson, mener panelet i bold.dk-podcasten LIGE PÅ.

- Man skal virkelig være gode venner med dem på kontoret, hvis man som Alm kan overleve blot at have skaffet otte sejre i 36 kampe i en klub af OB’s størrelse. De må trykke på aftrækkeren og få en ny træner ind, 

- Jeg har svært ved at se, hvilke hold der er dårligere i Superligaen. De ligger præcis, hvor de har præsteret til. Det er helt fair at kalde dem Superligaens dårligste hold, siger Lasse Fosgaard. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -LIGE PÅ: David Nielsen kan vende det for OB
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Hans medvært, Jesper Christiansen er af samme holdning og har allerede afløseren klar:

- OB skal være et fast top 6-hold, men de har fået for lidt ud af pengene de seneste mange år. Der er blevet taget forkerte beslutninger helt oppe fra direktionsgangen og ned, mener Jesper Christiansen, som peger på en mand, der kan vende det:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- David Nielsen! En, der siger ‘Jeg gør det på min måde, og det er sådan, det bliver’!

- Det vil være attraktivt for ham at prøve at få OB op i toppen igen, og jeg tror, at de har brug for en anden-i-volsk-træner, mener Jesper Christiansen.

Hør hele podcasten her

Denne podcast er betalt og sponsoreret af Discovery+ og MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med MobilePay Box.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 5. runde

FT

BIF

2 - 0

OB

10 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce