2023-01-08 17:51:49

Malmö-stortalent: Kunne være sjovt at slå Zlatan-rekord

Det svenske stortalent Hugo Larsson fortæller, at det ville være sjovt at slå Zlatan Ibrahimovic' rekordtransfer fra 2001.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

MAL

2 - 0

RAN

På den anden side af Øresund løber et stort talent rundt i form af 18-årige Hugo Larsson, der har fået noget af et gennembrud for Malmö FF.

Midtbanespilleren har tidligere været til prøvetræning i engelske Chelsea, som han på daværende tidspunkt afviste for i stedet at blive i Skåne og jagte det store gennembrud.

Siden har han fået bidt sig fast på førsteholdet, og han regner da også selv med, at der lurer en stor transfer ude i fremtiden.

I et interview med Fotbollskanalen blev han for nyligt spurgt ind til muligheden for at slå Zlatans rekordtransfer fra 2001. Her blev det svenske ikon solgt for 82 millioner svenske kroner.

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -Malmö-stortalent: Kunne være sjovt at slå Zlatan-rekord
Foto: Miguel Vidal/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det ville være sjovt. Kommer der et salg i fremtiden, skal vi nok kunne slå det, fortæller han.

Lige nu fokuserer han dog ikke så meget på det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det bekymrer mig egentligt ikke. Det er op til Malmö, og hvad klubberne er villige til at give. Jeg skal bare gøre, hvad jeg kan på banen og lade tallene tale derefter, slutter han.

Hugo Larsson fortalte for nyligt, at han ikke er interesseret i et skifte til FC København. Det kan du læse mere om her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

MAL

2 - 0

RAN

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce