2022-10-26 06:40:01

Manglende spilletid og stor kritik i Sevilla - Dolberg ser frem til VM

Kasper Dolberg har fået stor kritik af sin cheftræner i Sevilla, Jorge Sampaoli, og inde på grønsværen er der også problemer med manglende spilletid. Danskeren vil dog gøre alt for, at det vender, da han også har et VM i tankerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Sevilla
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 36. runde

FT

ELC

1 - 1

SEV

10'
0 1
Erik Lamela
Mål
18'
0 1
Pape Gueye
Rødt kort
25'
1 1
Tete Morente
Mål

- Dette er ikke tennis, det er fodbold. Der er 11 spillere, som spiller, og han er nødt til at forstå sig selv og spillet. Han kan ikke sproget, og han er introvert, men hvis vi formår at få spillet ham ind på holdet, er Dolberg en meget dygtig spiller.

Sådan lød det fra Sevilla-cheftræner Jorge Sampaoli, da bold.dk spurgte ind til Kasper Dolbergs situation i klubben, hvor han ikke har fået meget spilletid.

Efter tirsdagens kamp mod FC København indrømmede den danske angriber da også, at han har haft det svært i klubben, men at han havde foretrukket, at Sampaoli ikke havde valgt at udtale sig om det i pressen.

Mod FCK blev Dolberg pillet ud i pausen, og hvis det fortsætter på den måde, lover det ikke godt for det kommende VM.

Dolberg vil dog gøre alt for, at han kan komme op i gear i Sevilla, så han også kan præstere for Danmark ved VM-slutrunden.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Manglende spilletid og stor kritik i Sevilla - Dolberg ser frem til VM
Foto: Cristina Quicler/AFP/Ritzau Scanpix

- For det første ser jeg meget frem til slutrunden. Jeg glæder mig, men for mig handler det om at fokusere på Sevilla og sørge for, at jeg kan gøre det så godt her. Jeg skal have spillet så meget, som jeg nu kan. 

- Det er dog ikke kun med tanke på VM, men helt generelt for hele mit ophold her. Så jeg skal gøre det så godt, som jeg kan til træning og gøre mig fortjent, og så skal jeg til at score nogen mål. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en stor klub, og det er jo svært. Men jeg føler også, at jeg er kommet fint med, så jeg kan sagtens være med, lyder det fra Kasper Dolberg efter kampen mod FC København, som spanierne vandt med 3-0.

Danmark sparker VM-slutrunden i gang den 22. november, hvor det er Tunesien, som er den første modstander.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 36. runde

FT

ELC

1 - 1

SEV

10'
0 1
Erik Lamela
Mål
18'
0 1
Pape Gueye
Rødt kort
25'
1 1
Tete Morente
Mål

14 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce