2022-01-16 10:19:51

Medie: FCK og FCN jagter svensk stortalent

FC København og FC Nordsjælland er angiveligt med i kampen om 16-årige Jardell Kanga, der tidligere har prøvetrænet i FC Barcelona.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

AFL

FCK

0 - 0

B93

Tilbage i november bekræftede Brommapojkarnas sportschef, at danske topklubber er interesseret i stortalentet Jardell Kanga.

- Jardell har altid, siden han var lille og kom til BP som 11-årig, sagt: 'jeg vil være professionel'. Han er vældigt målrettet, så jeg tror, det bliver svært at holde ham fra at flytte, og der er flere klubber interesserede. Det er også andre klubber, topklubber i Danmark eksempelvis, lød det fra sportschef Peter Kisfaludy.

Det svenske medie FotbollDirekt erfarer nu, at der er tale om FC København og FC Nordsjælland, som tidligere kæmpede om den norske juvel Andreas Schjelderup. Den kamp vandt FCN som bekendt.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Medie: FCK og FCN jagter svensk stortalent
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

FotbollDirekt skriver, at FCK og FCN er med i billedet i forhold til Kanga, men Bundesliga-klubben Leverkusen nævnes også som en varm bejler til det offensive talent.

Jardell Kanga har tidligere været til prøvetræning i Barcelona og har trods sin unge alder fået et gennembrud på førsteholdet i Brommapojkarna.

I 2021 spillede han ifølge svenskfotboll.se 22 kampe og scorede fem mål i den tredjebedste række.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

AFL

FCK

0 - 0

B93

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce