3F Superliga -OB om Koval: Ikke en, vi normalt kan hente
2015-08-31 11:47:49
Foto: Dynamo Kiev

OB om Koval: Ikke en, vi normalt kan hente

OB’s sportsdirektør, Jesper Hansen, er meget begejstret for lejeaftalen med Maksym Koval, som ifølge Hansen ikke normalt er en spiller, der havner hos fynboerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

OB har netop præsenteret den ukrainske målmand Maksym Koval, der er hentet ind på en etårig lejeaftale fra Dynamo Kiev. Her har Koval tidligere fået ligakampe, ligesom han har spillet Champions League-kampe mod blandt andre FC Porto og Paris SG.

I sidste sæson var 22-årige Koval dog udlejet til Hoverla, og nu går turen så til OB, hvor ukraineren skal tage kampen op med Michael Tørnes og Casper Radza.

- Vi har været tålmodige og har arbejdet hårdt gennem et stykke tid, for at få det her til at lykkes. Vi var godt klar over, at for at det skulle ske, så skulle man stå klar i sidste time, og det gjorde vi, siger sportsdirektør Jesper Hansen til bold.dk.

- Til trods for, at han kun er 22 år, er det en målmand, der har prøvet lidt af hvert. Han har spillet på et rigtig højt niveau og er normalt ikke en spiller, der vil komme til OB.

Hansen vil dog ikke garantere Koval en plads som førstemålmand hos fynboerne.

- Vi ville gerne skabe noget konkurrence på målmandsposten, det har hele tiden været planen. Det er Kent Nielsen der skal vælge, hvem der er den bedste, siger Hansen.

- Koval er en speciel spiller, som man kan have nogle forventninger til, men det er jo på banen, han skal bevise sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

OB har i sommerpausen også hentet Michael Falkesgaard ind, men han blev allerede i fjerde kamp alvorligt skadet. Knæskaden holder ham ude resten af sæsonen.

jesper@bold.dk


Foto: Dynamo Kiev

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce