2021-08-24 13:39:07

Peter S: Har ventet 13 år på Vejle-jobbet

Peter Sørensen jubler over, at han er ny træner i Vejle. I den forbindelse siger han, at han groft sagt har ventet på muligheden i 13 år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Peter Sørensen er tirsdag præsenteret som ny cheftræner for Vejle Boldklub.

Den klub nærer Sørensen store følelser for, efter han forlod klubben ved årsskiftet i 2008 efter to år som assistenttræner, og derfor jubler den 48-årige cheftræner over muligheden for nu at stå i spidsen for Vejle.

Han har nemlig ventet i 13 år på chancen, siger han i en pressemeddelelse.

- Vejle Boldklub har, som jeg også har nævnt tidligere, det største uforløste potentiale i dansk fodbold. Det er min klare mening. Det, at jeg nu som cheftræner for lov til at arbejde med og bidrage til en udvikling i en positiv retning af samme potentiale, ser jeg som en stor mulighed, siger han og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Peter S: Har ventet 13 år på Vejle-jobbet
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

- Det er ingen hemmelighed, at Vejle Boldklub betyder noget for mig. Det er en klub, hvor jeg kender og respekterer mange nøglepersoner i klubben. Det kendskab har også givet mig en løbende indsigt i både klub, det nye ejerskab og det potentiale, der findes hos akademiet. Man kan groft sagt sige, at jeg har ventet 13 år på det her job. 

- Vejle Boldklub er en helt unik størrelse. Når alt kommer til alt, er den vigtigste opgave lige nu i Vejle Boldklub at tage de åbenlyse individuelle kvaliteter, som holdet har, og gøre det til et stærkt og konkurrencedygtigt kollektiv. Jeg ser frem til at møde spillerne onsdag og begynde arbejdet med det samme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og arbejde er der nok af, for han overtager Vejle på sidstepladsen i Superligaen. Det er endnu kun blevet til et point efter seks runder.

25 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce