2022-09-29 16:21:36

Pogba om sidste tid i United: Gik ikke min vej

Paul Pogba erkender, at den sidste tid i Manchester United blev ødelagt af skader. Nu glæder han sig over at være tilbage til Juventus, hvor han tidligere har haft stor succes.  

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

MCI

6 - 3

MUN

Paul Pogba er tilbage i Juventus efter seks år i Manchester United med blandet succes. 

Og nu erkender den franske midtbanespiller, at den sidste tid i den engelske klub ikke var optimal, mens han også understreger, at han er glad for at være tilbage i Juventus.  

- Jeg vil gerne starte med at sige, at mit valg om at vende tilbage til Juventus blev taget med hjertet. Måske var det også det rigtige tidspunkt at vende tilbage. 

- De sidste tre år i Manchester United var præget af skader, og det gik ikke min vej. Det er ikke en hemmelighed, siger han til GQ ifølge Abola.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Pogba om sidste tid i United: Gik ikke min vej
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Pogba kommer til den italienske klub i en tid, hvor de ikke vælter sig i succes, men det skræmmer ikke den franske verdensmester. 

- Juventus har ikke vundet mesterskabet i to år. Det er en god udfordring for begge parter. Måske var det det rigtige tidspunkt for gensynet. Jeg ved, at Juventus-trøjen er meget speciel, og jeg har aldrig været i tvivl om, at det er her, jeg hører til, fortæller han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Juventus har endnu ikke fået glæde af Pogba efter sommerskiftet, fordi han har været ramt af en knæskade siden sit comeback til det italienske. 

Massimiliano Allegri, der er Juventus' cheftræner, har meddelt, at de først regner med at få franskmanden i aktion efter nytår. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

MCI

6 - 3

MUN

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce