2022-01-18 18:53:34

PS&E-formand: Vi er ikke et ejendomsselskab

Bestyrelsesformand i PS&E, Allan L. Agerholm, siger, at man ikke er et ejendomsselskab, hvorfor et salg af Parken, kan være det bedste for udviklingen af stadionet fremadrettet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCK

3 - 1

HIF

Tirsdag meldte firmaet bag FC København, Parken Sport og Entertainment A/S, ud, at man afsøger mulighederne for et salg af Parken og Lalandia.

Landsholdets og FCK's hjemmebane kan altså stå overfor et ejerskifte. Udover nye ejere har der også været tale om planer om en videre udvikling af stadionet, der er fra 1992 og senest renoveret i 2009.

I en snak med B.T. siger PS&E's bestyrelsesformand Allan L. Agerholm, at et salg kan være godt for netop denne videre udvikling, da man simpelthen ikke har kompetencerne i koncernen.

- Parken Sport & Entertainment er som sådan ikke et ejendomsselskab, og det er en stor og vigtig opgave for byen, for landet og for landsholdet, men i særdeleshed også for FCK, at vi får udviklet Parken på den bedst mulige måde. Vi synes, man skal kende begrænsningens kunst, og der ved vi, at der er andre derude, der er bedre til det, end vi er.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -PS&E-formand: Vi er ikke et ejendomsselskab
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Udover kompetencer, så kræver opgaven også nogle større økonomiske muskler, end man har i Parken Sport og Entertainment A/S.

-Vi gør det først og fremmest, fordi vi synes, det er et godt tidspunkt. Men det er lige så meget fordi, at vi kan se, at den udviklingsplan der tegner sig for Parken, i særdeleshed kræver nogle større overarme, end vi har i forhold til udvikling og økonomi. Og der tænker vi, at der er nogle, der er bedre klædt på til at klare den opgave, end vi er.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Allan L. Agerholm understreger videre, at man ved et eventuelt salg vil sikre, at FC København kan leje sig ind på stadion i en meget lang årrække.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCK

3 - 1

HIF

152 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce