2022-03-29 16:35:38

Rinne inden FCK-kamp: Vi skal nok klare det

AaB fik tanket masser af selvtillid, da de i kampen inden landsholdspausen bankede Brøndby 3-0 på hjemmebane. Nu står FCK for skud. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

AaB

0 - 1

FCK

På søndag skal AaB spille deres første kamp efter landsholdspausen, når FC København kommer på besøg på Aalborg Portland Park. 

Selvtilliden er også til at spore hos AaB, der ikke har tabt i 3F Superliga siden februar. Jacob Rinne fortæller, at der er tro på et godt resultat mod FCK på søndag. 

- Det var dejligt, at vi kunne vise det niveau, for det vidner om, at vi kan præstere, når der er mange tilskuere på tribunerne. 

- Så det var en supergod kamp for hele holdet, og vi skal bare bringe samme energi på søndag, fortæller AaB-målmanden til klubbens hjemmeside. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Rinne inden FCK-kamp: Vi skal nok klare det
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

FCK er også inde i en god stime i Superligaen, hvor de lige nu indtager førstepladsen, så det bliver ikke en nem opgave for AaB. 

- FCK er godt kørende, men Brøndby havde heller ikke tabt i lang tid, før de mødte os i sidste kamp. Hvis vi kan levere det samme som mod Brøndby, så skal vi nok klare det på søndag - ikke mindst hvis opbakningen fra fansene er lige så stor, siger Jacob Rinne.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

AaB

0 - 1

FCK

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce