2022-06-05 07:30:01

Skov vil til VM: Fylder utrolig meget

Robert Skov glæder sig over at være på landsholdet og sigter mod at komme med til VM i Qatar. Verdensmesterskaberne er bare noget helt specielt, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 2. runde

FT

ØST

1 - 2

DAN

26-årige Robert Skov står noteret for ti landskampe og fem mål for Danmark, og han satser på, at det tal stiger i løbet af 2022.

Hoffenheim-kanten er i øjeblikket med landsholdet, som spiller fire kampe på fire dage, og Skov er glad for at være blandt Hjulmands udvalgte.

- Jeg står ikke og siger, at jeg havde forventet at være med. Jeg har primært haft fokus på at komme godt tilbage efter min skade og vise, at jeg er klar igen, og så er det op til Kasper at udtage dem, han gerne vil have med. 

- Jeg er super stolt over at være en del af holdet og er rigtig glad for at være her. Jeg har en masse energi, fordi jeg har siddet ude længe, så jeg nyder egentlig, at min sæson er blevet forlænget lidt, for jeg føler, at jeg er inde i en god rytme og fik spillet mere og mere nede i klubben, siger Skov.

VM er noget specielt

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League A -Skov vil til VM: Fylder utrolig meget
Foto: Keld Navntoft/Keldnavntoft/Ritzau Scanpix

Robert Skov lægger ikke skjul på, hvor stort et mål VM-slutrunden i november og december er.

- Det fylder utrolig meget. Alle os, der var med til EM, så, hvor stort det er. Det var godt nok på hjemmebane, men den oplevelse og at være en del af det. Som barn og ung fodboldspiller er det største, du kan opnå i din karriere, at repræsentere dit land til verdensmesterskaberne. Om det så er fodbold, håndbold eller hvad nu, er VM bare noget specielt, siger Skov.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han fik spoleret optakten til sommerens EM grundet en skade mod Bosnien i en testkamp lige op til slutrunden.

- Der er ingen tvivl om, at jeg gerne ville have været på banen til EM og have hjulpet holdet, men det var ikke sådan, det skulle være. Der havde jeg en anden rolle, som jeg gjorde mit bedste for at udfylde. 

- Mit mål er at komme med til VM og at være en del af landsholdet, den rejse, gøre det godt og få et godt resultat til VM i Qatar, siger Robert Skov.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 2. runde

FT

ØST

1 - 2

DAN

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce