2022-09-27 22:25:20

Slimane med oplæg i brasiliansk fest

Anis Ben Slimane lagde op til Tunesiens enlige scoring i Brasiliens storsejr på 5-1. Raphinha blev dobbelt målskytte for sambadrengene.

Anis Ben Slimane havde fået plads i startopstillingen for Danmarks VM-modstander Tunesien, som testede mod selveste Brasilien tirsdag aften.

Tunesiens opvarmning til VM’s første kamp mod netop Danmark indeholdt et væld af de brasilianske stjerner, og især én funklede på Parc des Princes i Paris.

Det var Raphinha, som efter 11 minutter indledte en for ham stor aften med et mål. Casemiro slog en bold op mod den kreative Barcelona-spiller, som headede bolden i en bue over en strandet Aymen Dahmen, som var langt ude af sit mål. 1-0 til Brasilien.

Syv minutter senere var det Slimanes tur til at stå for en lækker aflevering. Brøndby-spillerens frispark lå perfekt midt i feltet, hvor Montassar Talbi stangede kuglen ind til 1-1.

Brasilien svarede igen minuttet efter ved Richarlison. Han snød Tunesiens offsidefælde på en dybdebold fra Raphinha, og så huggede Richarlison ellers bolden resolut mellem benene på Dahmen og i mål til 2-1.

Det var startskuddet til en større opvisning fra favoritterne, som scorede både nummer tre og fire inden første halvleg løb ud.

Neymar nettede til 3-1 fra straffesparkspletten efter 29 minutter, og ti minutter senere var Raphinha involveret i sit tredje mål i opgøret.

Denne gang svingede han venstreskøjten fra kanten af straffesparksfeltet, og efter en tur på indersiden af stangen havnede bolden i netmaskerne til 3-1.

Da Tunesien kort efter fik smidt forsvarskrumtappen Dylan Bronn ud for en grim forseelse mod Neymar, tegnede de sidste 45 minutter til at blive en slem omgang for den nordafrikanske nation.

Slimane & co. slap dog nådigt fra anden halvleg, hvor det kun blev til en enkelt brasiliansk scoring mere.

Det var til gengæld en af slagsen, efter at brasilianerne med stribevis af pasninger gjorde tuneserne rundtossede. Bolden fik et heldigt opspring for Flamengo-spilleren Pedro, som flugtede ned i græsset og i nettet til 5-1.

Det blev facit på Parc des Princes, hvor Anis Ben Slimane fik 81 minutter i benene.
 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Venskab - 1. runde

FT

TUN

1 - 5

BRA

11'
0 1
Raphinha
Mål
18'
1 1
Montassar Talbi
Mål
19'
1 2
Richarlison
Mål
29'
1 3
Neymar
Mål på straffe
40'
1 4
Raphinha
Mål
43'
1 4
Dylan Bronn
Rødt kort
74'
1 5
Pedro
Mål

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce