2023-03-26 09:18:02

Sviatchenko: FCM har blokeret tre klubskifter

FC Midtjylland har ifølge Erik Sviatchenko stået i vejen for en række tidligere muligheder, men denne gang gik ulvene med til at lade forsvarsspilleren skifte.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

Fjerde gang var lykkens gang for Erik Sviatchenko.

Den 31-årige forsvarsspiller fortæller i et interview med Discovery+, at han er glad for, at FC Midtjylland indvilgede i at lade ham forfølge drømmen om et skifte til USA, hvor han i de kommende år skal tørne ud for MLS-klubben Houston Dynamo.

Angående klubskiftet forklarer Sviatchenko, at FCM tidligere har lukket ned for nogle af de muligheder, han har haft undervejs i sin karriere.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Sviatchenko: FCM har blokeret tre klubskifter
Foto: Erwin Scheriau/AFP/Ritzau Scanpix

- Så havde det i hvert fald været fjerde gang, at de havde sagt nej til et skifte, og det tænker jeg heller ikke, at de kunne være bekendt - sagt med et smil, lyder det fra Sviatchenko, der fortsætter.

- De andre gange, jeg har været tæt på at skifte, har vi fundet en eller anden fantastisk god løsning, og jeg har været topmotiveret, men den her gang tror jeg bare, at det var timingen, som var god i forhold til min karriere, men måske ikke så meget for, hvor Midtjylland er lige nu, siger forsvarsspilleren.

Du kan se hele interviewet med Erik Sviatchenko i videoen, der ligger øverst i artiklen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

9 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce