2022-03-30 07:59:01

TÆT PÅ: Vildt dobbeltliv med sprut og spil

Henrik Kildentoft åbner i TÆT PÅ op om det dobbeltliv, han levede, mens han var professionel fodboldspiller, hvor han havde et voldsomt misbrug af alkohol, kvinder og spil.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

2 - 1

FCN

I onsdagens TÆT PÅ-afsnit har vært Sara Margren besøg af den tidligere Superliga-spiller Henrik Kildentoft, der åbner op om et livslangt misbrug af alkohol, spil og kvinder.

De færreste ved, at Henrik lever et vildt dobbeltliv ved siden af fodboldkarrieren, der førte ham forbi Brøndby, FC Nordsjælland og flere norske klubber, og til sidst drikker han alkohol hver eneste dag.

- Der var mange situationer. Jeg var rigtig dygtig til at skjule dem alle sammen. Der er en håndfuld af mine meget tætte fodboldspillere, der kender til det, fortæller Henrik Kildentoft i TÆT PÅ.

Henrik Kildentoft husker tilbage på en episode på en træningslejr med FC Nordsjælland på La Manga, hvor han var på casino til langt ud på natten.

- Jeg blev fuldere og fuldere. Klokken var rigtig mange, og det var lyst. Jeg tog en lejebil hjem, hvilket jeg ikke kan huske, men jeg kom mirakuløst hjem til mit værelse.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -TÆT PÅ: Vildt dobbeltliv med sprut og spil
Foto: Alex Grimm/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg sov 30-40 minutter. Da vi ankom til træning, kunne jeg godt se med det samme, at der var noget galt. Jeg tænkte 'Åh nej, nu bliver jeg opdaget', og John Bredal havde da også kigget ud af kighullet i døren, men det var to andre spillere, han havde set komme sent hjem.

- Til træningspasset sagde vores fysiske træner 'Hold da op, se lige Kilden, han er så engageret', og det var overhovedet ikke det, der var på spil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men jeg ville ikke opdages, og det gav mig jo endnu mere motivation til at fortsætte livsstilen, fordi jeg stort set altid klarede frisag på meget alvorlige situationer, siger Henrik Kildentoft.

Du kan lytte til TÆT PÅ herunder eller finde afsnittet i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

2 - 1

FCN

6 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce