2023-03-25 13:30:02

Theo Sander er med landsholdet: En speciel følelse

AaB's Theo Sander er med U19-landsholdet for første gang, og det er den 18-årige målmand stolt over. Det er nemlig noget helt særligt at være med Danmark, siger Sander til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U-19 - 2. runde

FT

U19

1 - 2

DU1

U19-landsholdet er i gang med at forsøge at kvalificere sig til den kommende EM-slutrunde, og det er med en debutant mellem stængerne.

18-årige Theo Sander er nemlig for første gang med U19-landsholdet, og han markerede sig flot i den første kamp ved UEFA Elite Rounds mod Spanien, da han stod en pragtkamp.

AaB-keeperen var nemlig stærkt medvirkende til, at danskerne fik 0-0 og fortsat kan drømme stort om et EM.

bold.dk har talt med Sander, som her sætter ord på oplevelsen med U19-landsholdet.

- Det har været en god start. Det er en god gruppe drenge, som har taget godt imod mig. Vi fik også samarbejdet godt som hold, så vi fik holdt Spanien fra de allerstørste chancer, og så havde jeg jo også nogle redninger i den kamp, så det var meget fedt.

- Vi har da fået et virkelig fint udgangspunkt. Nu ligger det i vores egne hænder, og man kunne jo ikke ønske noget bedre som hold. Så det er helt fantastisk, at vi har den her mulighed foran os.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark U19 -Theo Sander er med landsholdet: En speciel følelse
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Nu var jeg med U17 sidste sommer i Israel, og det var en fantastisk oplevelse, så det vil jeg virkelig gerne prøve igen, siger Theo Sander til bold.dk.

En af de ting, som Sander virkelig nyder ved landsholdet, er faktisk før selve kampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er nemlig noget helt særligt at stå med sine holdkammerater og synge den danske nationalsang.

- Det er jo helt fantastisk. Det er virkelig et af højdepunkterne ved at spille fodbold, at man får lov til det. Det er en af de ting, som man har haft lyst til, siden man var helt ung.

- Det er en speciel følelse, og det føles jo nærmest som første gang, hver eneste gang man gør det.

- Desuden gør det jo mig også glad, at de vil have mig til at stå i de her kampe, selv om jeg er yngre. Så det giver mig en god fornemmelse. Det gør mig også stolt at spille for Danmark, siger  Theo Sander.

AaB-keeperen skal i aktion igen lørdag, når det danske U19-landshold skal op imod Ukraine, hvor der er kampstart klokken 16:00.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U-19 - 2. runde

FT

U19

1 - 2

DU1

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce