2021-08-30 13:40:00

VB-chef fik tæv i debut: Ændrede for meget

Vejle-træner Peter Sørensen erkender, at han ændrede for meget på holdet, der søndag fik en lussing på 0-4 af FC København. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 7. runde

FT

VB

0 - 4

FCK

18'
0 1
Lukas Lerager
Mål
24'
0 2
Pep Biel
Mål
54'
0 3
Zeca
Mål
78'
0 4
Jens Stage
Mål

Det var mere eller mindre spil til et mål, da FC København søndag buldrede forbi Vejle, der blev slået med 4-0. 

Dermed fik Peter Sørensen langt fra en drømmedebut for holdet fra Nørreskoven, og han var efterfølgende ikke for fin til at påtage sig sin del af skylden. 

- Jeg må også være selvkritisk og sige, at jeg måske lavede for mange ændringer på kort tid, der måske ikke var indarbejdet godt nok. Det var måske medvirkende til, at vi hang efter, selvom det er svært at vide. For havde vi nu spillet mod et hold, der ikke var lige så godt som FCK, så var det måske gået bedre.

- De ting, vi lykkedes med det første kvarter, blev elimineret, fordi vi er lidt ramte og de så hugger den ind fra 30 meter. Det er lidt svært at gardere sig mod. Så har vi en gameplan, der er mere eller mindre i opløsning, og FCK lægger jo på hele tiden. Det er selvfølgelig hårdt at være med til.

- Jeg havde nok troet, at vi kunne være lidt mere hjemme i de positioner og roller. Den første dag, jeg er træner, er det svært at komme igennem med noget. Så har vi to træninger, hvor vi heller ikke helt kan rykke det store. Så at der er nogle ting, som spillerne måske ikke har fanget, det er der ikke noget at sige til. Jeg må også sige, at måske skulle jeg have faret med lempe i forhold til korrektioner, lyder det fra Vejle-træneren.

Nu venter en landskampspause, hvor Peter Sørensen skal blive klogere på sit hold og AGF, som er modstanderen i næste Superligakamp.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -VB-chef fik tæv i debut: Ændrede for meget
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Jeg skal bruge pausen på at blive klogere til at se de spillere, som jeg ikke har set endnu. Jeg vil se på AGF, og det de kommer med. Så må vi se på, hvad vi kan gøre ved det.

- Så vil jeg begynde at se forskellige spillere i forhold til det og træne grundlæggende principper, selvom jeg måske fik korrigeret lidt for meget mod FCK, så skal der stadig korrigeres noget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 Faghir kan sige farvel: Måske får vi noget andet ind

Oveni en svært start for Vejle ser Peter Sørensen også ind i den sidste tid af transfervinduet, hvor holdets store profil Wahid Faghir rygtes kraftigt væk. 

- Det har ligget i kortene, at Wahid Faghir er både en nuværende og kommende stjerne. Så de forhandlinger, der vist nok er i gang, er ude af mine hænder. Det er jeg med på, at sådan er det. Det ville være godt, hvis jeg fik nogle alternativer ind. 

- Det er en del af spillet, at spillere som ham bliver solgt. Sådan er det i Vejle, og sådan er det også alle mulige andre steder. Så er spørgsmålet, hvem der kommer ind i stedet for. Vores konkurrencedygtighed stiger ikke af, at vi sælger en af vores bedste spillere, men der kan være andre at konkurrere med, hvis vi får andre ind. 

Han håber umiddelbart at få tilgange, inden vinduet lukker, men vil også gerne lære sit hold ordentligt at kende. 

- Ja, men nu må jeg også lære dem at kende. Der var en tre stykker, der kom ind og spillede, som jeg ikke rigtigt kendte, men nu fik at se, og jeg synes også, de så ud til at have noget godt. (Emmanouilidis, red.) Dimitrios gjorde det ganske fornuftigt, og hvis vi får sat det fornuftigt sammen, så kan det godt blive rigtigt fint, afslutter Peter Sørensen. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 7. runde

FT

VB

0 - 4

FCK

18'
0 1
Lukas Lerager
Mål
24'
0 2
Pep Biel
Mål
54'
0 3
Zeca
Mål
78'
0 4
Jens Stage
Mål

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce