2023-02-08 09:00:01

Viktor Fischer forklarer tavshed: Ingen grund til kæk kommentar

Der har været noget stile omkring Viktor Fischer det seneste halvandet år, og nu forklarer den nye AIK-dansker så, hvad der har holdt ham tilbage.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

2 - 1

AIK

Halvandet år radiotavshed fra Viktor Fischer. 

Ja, det lyder jo nærmest helt vildt, når man husker tilbage på Fischers tid i FC København, hvor han altid stod klar til interviews med en sjov kommentar og et kækt smil. 

Men det har der altså ikke været meget af, siden han i sommeren 2021 forlod FCK til fordel for Royal Antwerp. 

Men er det bevidst af Fischer, at han har gemt sig fra rampelyset fyldt med journalister? 

- Hvornår har jeg egentlig nogensinde sådan rigtig udtalt mig frivilligt, lyder det fra Viktor Fischer til bold.dk og resten af den skrevne presse, da han fik spørgsmålet på træningslejren i Portugal. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -Viktor Fischer forklarer tavshed: Ingen grund til kæk kommentar
Foto: AIK

- Det var jo min pligt, så det er også et billede, som har tegnet sig, fordi jeg snakker jo af helveds til, når mikrofonen er der.

-  Altså, hvornår har jeg sagt ja til interviews, som journalister har opsøgt mig med? Det har jeg ikke rigtigt. I kan nok godt finde et eksempel på det, men det har jo oftest været i forbindelse med en forpligtelse fra rettighedshaver, eller at jeg skulle gøre det for FC København, som jeg altid ønskede at udtale mig på vegne af. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fischer lagde i FCK-tiden vægt på, at han skulle repræsentere klubben godt, da der var en identitet i det. Han har derfor altid været klar til at stjæle rampelyset efter kampene, men det var kun for klubbens skyld. 

- Frivilligt har jeg jo aldrig rigtig gjort det, så nu har jeg haft halvandet år, hvor jeg frivilligt har kunnet vælge at vrage, og jeg har bare vraget alt, fordi jeg har haft brug for en pause. 

Har du nydt det? 

- Jeg har ikke nydt det, men jeg har bare ikke de sidste par år haft behovet for at snakke om, hvordan det var i den sidste tid i FC København, eller om hvorfor, hvordan og hvorledes samt være med i medierne, bare fordi jeg har noget at sige.

- Jeg kan jo allerede se, hvordan det ruller lidt, da der bliver citeret fra svensk presse. Jeg ved jo, at det ruller, hvis det er nødvendigt nok for pressen, og det vil sjældent være nødvendigt nok for mig til,  at jeg har brug for at udtale mig. 

Men det er dog ikke fordi, at Fischer frygter medierne og derfor har taget en distance. I Portugal er der masser af fart på hos Fischer, da der igen er glæde at spore, og det er noget nyt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det skal være på det rigtige tidspunkt, og der skal være gode grunde til at skulle lave de sjove interviews og have noget at sige, eller at der falder en kæk kommentar, men det har der ikke lige været grund til for mig det seneste lange tid.

Tiden må så vise, om radiotavsheden fortsætter i svensk fodbold, eller om Viktor Fischer igen giver den gas både på og uden for kridtstregerne.

Han har fået en lejeaftale med AIK for resten af året.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

2 - 1

AIK

20 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce