2023-01-30 08:26:36

Zidan anbefaler: FCM vil gøre Ashour til lønkonge

Mohamed Zidan har været i dialog med FCM angående Emam Ashour, som midtjyderne ifølge egypteren vil gøre til klubbens bedste betalte spiller.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

KingFut afslørede søndag, at FC Midtjylland har budt på den egyptiske landsholdsspiller Emam Ashour.

En anden egypter har tidligere haft stor succes på heden. Det er Mohamed Zidan, der fra 2003 til 2005 scorede mål på samlebånd for FCM, og han har været i dialog med FCM om Emam Ashour.

- FC Midtjylland henvendte sig om Emam Ashour for to uger siden og spurgte mig om min personlige mening om spilleren, fortæller Zidan til KingFut.

- Jeg fortalte dem, at Ashour er en profil i den egyptiske Premier League og har evner, der gør, at han kan udvikle sig yderligere, hvis han skifter til en klub i Europa.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Zidan anbefaler: FCM vil gøre Ashour til lønkonge
Foto: Palle Hedemann/Ritzau Scanpix

- Snakken var kun mellem Midtjylland og mig, indtil nogle ting skete, og jeg bestemte mig for at kommunikere med Ashour, og jeg forklarede adskillige ting til ham og gav ham råd.

- Midtjylland er en virkelig stor klub og den primære udfordrer til FC København i Superligaen, og jeg fortalte Emam, at han kun skulle tænke på at skifte, hvis den danske klub begynder forhandlinger med Zamalek.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ud fra hvad jeg ved, vil Midtjylland give Ashour en virkelig god kontrakt, der vil gøre ham til klubbens bedst betalte spiller, siger Mohamed Zidan.

FCM har efter sigende budt omkring 20 millioner kroner for 24-årige Emam Ashour, der kan blive Evanders afløser på heden.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

12 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce