2023-02-09 12:00:00

Jores Okore afviser Superliga-skifte: Har vundet både liga og pokal

Changchun Yatai-spiller Jores Okore fortæller i et stort interview med bold.dk, at han har ingen interesse i at vende hjem til dansk fodbold det næste stykke tid, da forsvareren jagter nye titler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

30-årige Jores Okore er rejst langt væk fra Danmark, da han tørner ud for kinesiske Changchun Yatai på den anden side af kloden. 

Den erfarne forsvarer skiftede fra AaB til Changchun Yatai i februar 2021, men efter et par år væk fra dansk fodbold hungrer Okore bestemt ikke for at komme hjem til 3F Superligaen.

Okore fortæller nemlig i et stort interview med bold.dk, at han slet ikke er færdig med at være i udlandet, når hans kontrakt udløber om et års tid. 

- Lige p.t. kigger jeg ikke mod Danmark, så det har ikke den største interesse at kigge på danske klubber, siger Jores Okore til bold.dk og tilføjer. 

- Min prioritet og mit fokus er at blive ude og ikke vende hjem til Danmark. Jeg er åben for at blive i Asien eller prøve USA, og jeg er åben for at komme ud og få nogle oplevelser og ikke komme hjem til Danmark lige foreløbig.

Den tidligere FC København- og AaB-spiller siger, at hans mange meritter i dansk fodbold ikke gør det attraktivt at spille i 3F Superligaen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Super League -Jores Okore afviser Superliga-skifte: Har vundet både liga og pokal
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Okore kan indtil videre skrive to danske mesterskaber med FC Nordsjælland og FC København på CV'et. Han fik også succes med selvsamme klubber, da det blev til tre pokaltitler.

- Jeg føler også, at jeg har spillet i Superligaen i så mange år, og jeg har spillet på stadions i stort set hele Danmark og spillet mod alle hold. Jeg har et godt kendskab til alle steder. 

- Jeg har prøvet at vinde Superligaen og pokalturneringen, så jeg føler ikke, at der er meget at jagte derhjemme. 

- Så jeg vil gerne have nogle fede oplevelser og måske komme til nogle andre klubber og prøve nogle andre kulturer i nogle andre ligaer. Det er derfor, at jeg gerne vil blive ude. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vil spille i Champions League
Den tidligere Superliga-profil har kontrakt med kinesiske Changchun Yatai løber til 31. december 2023. 

Han siger, at det har givet ham meget at være en del af kinesisk fodbold, og hans store lyst efter nye eventyr er drivkraften. 

Okore har dog også fodboldambitioner. 

- Jeg vil selvfølgelig gerne spille i Europa og spille for et hold, der spiller i Europa League og Champions League. Det er også oplevelser. Hvis man kan komme til en klub, der kæmper om medaljer, er det altid sjovt. Hvis man kan få sådan noget med, er det perfekt. 

- Kina var nok et sted, som jeg aldrig ville have taget til, hvis jeg ikke skulle spille fodbold. Nu har jeg prøvet det, og det har også åbnet øjnene for, at der er andre lande at spille i. 

- Måske kommer der et eller andet ophold, hvor man kan få nogle oplevelser. Det er prioriteten, siger Jores Okore til bold.dk og tilføjer, at det er vigtigt for ham at spille med om titler. 

- Det handler om, hvilket tilbud jeg får, hvor jeg måske har en god mulighed for at vinde et mesterskab i en liga, der kunne være interessant for mig og min familie.

Forsvareren, der har spillet 176 Superliga-kampe, fortæller, at der var lidt løs interesse for ham i vinterens transfervindue, men intet blev konkret. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Okore og kinesiske Changchun Yatai endte som nummer 13 i den bedste kinesiske række. Den danske forsvarer blev noteret for 29 kampe med et mål og et oplæg til følge. 

Du kan den 30-årige forsvarer score for AaB i videoen øverst i artiklen.

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0