2022-07-27 22:54:22

DBU sanktionerer 'De Danske Rødder': Flere er utrygge

Fangrupperingen 'De Danske Rødder' får ikke længere specifikke sæder eller ansvaret for capoen til Danmarks landskampe, da flere føler sig utrygge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trusler og aggressiv adfærd.

Weekendavisen skrev i juni, at fangrupperingen 'De Danske Rødder' skaber utryghed til landsholdets kampe, hvor flere andre fans har klaget.

Denne onsdag er DBU kommet med en udmelding på Facebook-siden 'Fanservice for Danmark', hvor det fremgår, at 'De Danske Rødder' sanktioneres.

- På hjemmebanefronten har vi tidligere i denne uge kontaktet De Danske Rødder og fortalt dem, at vi ikke længere kan allokere specifikke sæder til dem eller lade dem have ansvaret for capoen.

- Det har vi gjort, fordi vi oplever, at flere melder tilbage til os, at de føler sig utrygge på tribunen under Danmarks seneste landskampe. Både gennem tilskuerundersøgelserne og gennem direkte kommunikation til os. Det kan vi naturligvis ikke acceptere.

- Landskampene i Parken og på udebane skal være for alle. Det skal være en tryg og go´ oplevelse for alle tilskuere – både på B-tribunen såvel som resten af stadion.

- Vi har på rekordtid og på bagkant af et fantastisk EM oplevet en enorm udvikling i stemningen på stadion, som vi selvfølgelig fortsætter arbejdet med. Vi fortsætter også dialogen med De Danske Rødder – ligesom vi genetablerer fanpanelet. Fanpanelet er en gruppe af passionerede landsholdsfans, som arbejder frem mod endnu bedre fanoplevelser for danske landsholds fans på både hjemme- og udebane.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Så skulle du sidde derude med en bragende god idé, er du altid velkommen til at kontakte mig direkte her på siden eller via mail Mara@dbu.dk.

DBU skriver, at 1300 danske fans er klar til at støtte landsholdet til Nations League-udekampen mod Kroatien til september.

22 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0