2022-12-05 08:16:52

David Nielsen kender Grabara: Det er ikke i orden

Kamil Grabaras tidligere træner David Nielsen kalder polakkens stikpille til Mathew Ryan sindssygt provokerende, men han er ikke overrasket.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det må have været politik, helt sikkert.

Sådan skrev FC København-keeper Kamil Grabara på Twitter, da klubkammeraten Mathew Ryan lavede en stor fejl i Australiens ottendedelsfinale mod Argentina.

Baggrunden var, at Ryan kort forinden havde udtalt til TV2, at han følte, at det var politiske årsager, der gjorde, at Grabara vogtede buret i FCK.

Den tidligere AGF-træner David Nielsen, der nu er ekspert hos TV2, kender Grabara særdeles godt fra deres fælles tid i Aarhus, og han er ikke overrasket.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -David Nielsen kender Grabara: Det er ikke i orden
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg synes, det er sindssygt provokerende, det han gør her. Også det at han fortsætter med at gøre det i et offentligt forum. Det er ikke i orden. Det er vigtigt, at man udadtil står sammen.

- Han lægger så stort et pres på sig selv med det her. Men jeg ved, han kan lide det, for det er hans motivation. Jeg kan fortælle dig, at Grabaras medierådgiver lever inde i hans eget hoved, siger David Nielsen i TV2's studie.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC København har hidtil ikke ønsket at kommentere situationen med de to målmænd.

22 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0