2022-09-25 11:40:57

FCN hiver finne op i SL-trup: Blandt de bedste driblere

FC Nordsjælland har meldt ud, at de hiver finske Maksim Stjopin op i Superliga-truppen fra U19-mandskabet, og det er en spiller, som de har store forventninger til.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCN

3 - 1

RAN

To gange i denne sæson har 19-årige Maksim Stjopin været på bænken for FC Nordsjælland, men han er nok en, som man kommer til at se meget mere til i 3F Superligaen.

Farum-klubben har nemlig meddelt på deres hjemmeside, at den finske angriber nu bliver en fast del af Superliga-truppen, og det er de glade for i det nordsjællandske.

- Maksims tekniske niveau er i toppen her i klubben. Hans førsteberøring, driblinger og spil i små rum er noget af det bedste, vi har i hele klubben. 

- Det, han skal arbejde med, er hans effektivitet foran mål, fordi han kommer til rigtig mange chancer og kunne have scoret mange flere mål i både reserveholdskampe og U19-kampe, udtaler Kasper Kurland, som er cheftræner for U19-holdet.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCN hiver finne op i SL-trup: Blandt de bedste driblere
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den finske angriber glæder sig også til at blive en fast del af holdet under Flemming Pedersen, men det er hårdt at gå fra U19 til et af Superligaens tophold.

- Jeg skulle bruge lidt tid til at vænne mig til tempoet på U19, og nu er det bare endnu højere på Superliga-holdet. Så det var nogle hårde dage i starten, hvor jeg var helt smadret, men nu har jeg heldigvis vænnet mig lidt mere til det, og så er det bare fedt at være en del af, og jeg lærer vildt meget. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu er mit mål selvfølgelig at arbejde mig tættere og tættere på holdet og min debut i Superligaen, fortæller Maksim Stjopin.

Maksim Stjopin kom til FC Nordsjælland fra finske Ilves tilbage i februar 2021.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCN

3 - 1

RAN

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0