2023-05-26 09:56:00

Christian Lønstrup bliver storrost efter sensation: Kæmpe kapacitet

Hillerød-manager, Christian Lønstrup, er manden bag Hillerød Fodbolds overlevelse i NordicBet Ligaen, og bestyrelsesformand Jesper Lolk-Nielsen fortæller til bold.dk, at klubben er stolt over at have ham i klubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 31. runde

FT

FCF

4 - 0

HIL

Siden januar 2021 har Christian Lønstrup været manden med ansvaret for divisionsholdet, og den tidligere Superliga-træner har gjort det fremragende, siger Jesper Lolk-Nielsen til bold.dk.

- Han er jo en kæmpe kapacitet og aktiv for klubben og holdet. Han er dygtig til at udvikle spillere og dygtig til at spotte talenter og tage dem fra et niveau til det næste.

- Og så er han bare meget, meget fodboldklog. Han er dygtig til at sætte de rigtige spillere sammen og få dem til at levere på højeste niveau, og det er kamp efter kamp. Så det er en kæmpe cadeau til Christian Lønstrup og det arbejde, som han har udført, siger Jesper Lolk-Nielsen til bold.dk. 

Flere klubber har vist interesse for Christian Lønstrup, men i januar valgte Lønstrup at forlænge sin kontrakt med Hillerød Fodbold til sommeren 2025. Det glæder bestyrelsesformanden, at Lønstrup har valgt at blive. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Christian Lønstrup bliver storrost efter sensation: Kæmpe kapacitet
Foto: Hillerød Fodbold

- Vi er meget stolte over, at han har valgt Hillerød Fodbold til. Det tror jeg også, fordi vi kan noget omkring det her med klubfølelse og det her med at skabe et DNA mellem spillere og stab, som gør, at det er et rart sted at være. 

- Der er respekt for mennesket, og det er nogle af de dyder, som vi har. Der er en god samlingskraft også med vores moderklub Hillerød Fodbold. Der er jo skabt et godt samarbejde og en rigtig god synergi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det betyder også meget, at man viser sig som en enhed, når man skal markedsføre sig udad med de ting, man nu kan. Selv om vi er to juridiske enheder, så er vi en samlet enhed, når vi går ud og spiller for Hillerød Fodbold.

Forstærkninger skal hentes
Lolk-Nielsen fortæller, at Hillerød skal forsøge at lægge et ekstra lag på til næste sæson, og klubben har en stor drøm at kunne gøre sig gældende til en top seks-placering i NordicBet Ligaen, hvis alt flasker sig.  

- Jeg tænker jo, at vi skal ride videre på den gode energi, der er omkring klubben, holdet og spillerne. Og så skal vi selvfølgelig kigge på, hvordan vi kan rykke os til næste niveau på banen. 

- Det vil sige, om vi kan skubbe os yderligere op i tabellen i den næste sæson, og det er derfor, at vi kigger jo hele tiden på kvaliteten i spillertruppen, men vi har da ambitioner om at blande os i top seks inden for en overskuelig årrække. 

Hillerød mister dog klubbens topscorer Frederik Christensen, da han har valgt at skifte til FC Helsingør, og han skal erstattes.

- Vi kigger da klart på forstærkninger til vores trup.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det startede vi allerede på for nogle måneder siden, hvor vi har kigget på næste sæson og tænkt mig, hvad vi har i dag, og hvor vi skal styrke os i forhold til kvaliteten af spillertruppen, siger Jesper Lolk-Nielsen til bold.dk.

Hillerød topper lige nu kvalifikationsspillet, og fredag aften skal Christian Lønstrups tropper en tur til FC Fredericia.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 31. runde

FT

FCF

4 - 0

HIL

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce