2023-06-08 17:55:00

Ishøj har hentet tidligere Superliga-spiller: Jagtet ham længe

3. divisionsklubben Ishøj IF får glæde af den tidligere Superliga-spiller Nicholas Marfelt fra næste sæson, og cheftræner Erdogan Aslan siger til bold.dk, at klubben har haft et godt øje til ham i lang tid. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ishøj IF har hentet nogle store forstærkninger frem mod den kommende sæson. 

Først blev den tidligere Champions League-semifinalist Nabil Dirar præsenteret som ny spiller, og onsdag skrev klubben, at Ishøj har hentet den tidligere Superliga-spiller Nicholas Marfelt. 

Marfelt har tørnet ud for Brønshøj i Danmarksserien i denne sæson.

Erdogan Aslan, der er Ishøj-cheftræner, siger til bold.dk, at Ishøj har været ude efter Marfelt i lang tid.  

- Det var vigtigt, at vi fik en spiller ind, som med 100 procent sikkerhed kunne løse opgaven så godt som Birol (Birol Serinkanli, red.), der stopper. Birol bliver far for tredje gang, og han bor i Holbæk. 

- Marfelt er den eneste i 3. division og Danmarksserien, som er dygtig nok. Det er en spiller, som jeg har haft et rigtig godt øje tili lang tid. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Ishøj har hentet tidligere Superliga-spiller: Jagtet ham længe
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Birol var allerede ved at stoppe i den seneste sæson, og der kontaktede jeg Marfelt. Birol valgte så at blive, og så blev det ikke til noget, så Marfelt ved godt, at han får en træner, der synes, at han er dygtig, siger Erdogan Aslan til bold.dk.

Stor fysik
28-årige Marfelt har massiv erfaring fra dansk fodbold hos Hvidovre IF, FC Helsingør, Sønderjyske, HB Køge og senest Brønshøj. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover kan han skrive et ophold i hollandske Sparta Rotterdam på CV’et, hvor han fik kampe i Æresdivisionen. 

Aslan vurderer, at Marfelt kommer til at give Ishøj en ny dimension. 

- Han kommer med en fysik, som vi har manglet på holdet. Vi er ikke et stort og fysisk hold. Vi er et teknisk dygtigt hold, så han kommer først og fremmest med ro og fysik.

- Det bliver endnu sværere i 3. division i næste sæson, da holdene ved, hvordan vi spiller, og hvordan vi skal stækkes. Vi får en løbestærk, indlægsstærk, fysisk stærk og teknisk dygtig venstre back, som, jeg håber, holder sig skadesfri, siger Erdogan Aslan til bold.dk. 

Marfelt nåede at spille 63 Superliga-kampe for Sønderjyske, og han har spillet 11 kampe for Brønshøj i oprykningsspillet i foråret. 

6 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce