2022-06-27 18:50:02

Aabech: Glæder mig til at fodre André Riel

Kim Aabech siger til bold.dk, at han ser frem til at spille med André Riel i Værebro Boldklub, og angriberen går efter at rykke op med den nye DS-klub.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I Værebro Boldklub kommer den erfarne målræv til at ligge på den offensive midtbane - med den tidligere Superliga-spiller André Riel foran sig. 

Aabech siger til bold.dk, at han glæder sig til at fodre Riel med oplæg i Danmarksserien. 

- Jeg spiller for at rykke op med dem. Det er et godt hold, men der er et spring op fra Sjællandsserien til Danmarksserien. Så hvis vi i første sæson lander som nummer fire eller seks, vil det være fint. André Riel skal blive mere inde i boksen, og så skal jeg ligge og fodre ham. 

- Han flagrer for meget uden for boksen, har jeg fået at vide. Nu får han en bag sig, hvor han skal holde sig derinde. Han har ikke fået det ud af det, som hans talent har været til. Det bliver godt at spille sammen med ham, siger Kim Aabech til bold.dk. 

Flere klubber var inde i billedet

Kim Aabech slår fast, at han elsker fodbold, og at det ikke handler om penge og prestige, men derimod glæden ved fodbold. Det giver et kick at være på fodboldbanen, og så er Værebro meget tæt på Aabechs bopæl i Lyngby. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Angriberen fortæller, at andre klubber var inde i billedet, men Værebro kom med den bedste pakke.

- Jeg havde faktisk snakke i gang med andre klubber og var nået langt i forhandlinger med Tårnby, men så kom Værebro og overhalede. Jeg kunne næsten få det, som jeg ville med træningstider. Jeg fik lidt dumme småskader i slutningen af min tid i Hvidovre og begyndte at tvivle på, hvad kroppen kan holde til.

Der har jo været en del skriverier angående Værebros opførsel til kampe. Hvordan har du det med det?

- Jeg skal ikke have noget ballade på sidelinjen. Jeg har hørt og læst meget om det. Det, lovede de mig, var slut, for jeg gider ikke være involveret i den slags. Jeg står for godt humør på og uden for banen og vil bare gerne bidrage med masser af positiv fodbold og godt humør. Jeg forventer at kunne løfte de andre fem-ti procent, siger Kim Aabech til bold.dk med et grin i stemmen. 

Aabech har tidligere spillet sammen med Martin Albrechtsen i AC Horsens. 

VB 1968 vandt sin Sjællandsserie-pulje, og derfor er mandskabet klar til Danmarksserien. 

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0