2023-06-02 23:08:23

Wolves siger farvel til Costa og Moutinho - forsøger at holde på Adama

Wolverhampton forlænger ikke med Diego Costa og Joao Moutinho, der dermed går på en fri transfer den 1. juli. Klubben forsøger derimod at forlænge med Adama Traore, der også står foran kontraktudløb.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der varsles stor udskiftning i Wolverhamptons spillertrup denne sommer.

Ikke nok med at Ruben Neves gerne vil videre, så er der også flere spillere som enten er eftertragtede, eller som har kontraktudløb.

Conor Coady har allerede takket af, efter at hans lejeaftale ikke blev gjort permanent, og nu bydes der farvel til to profiler yderligere, nemlig Diego Costa og Joao Moutinho.

De kan nu frit søge nye græsgange, for Wolverhampton offentliggjorde fredag aften, at man ikke kommer til at forlænge deres kontrakter.

Det samme gælder dog ikke Adama Traore, der også har kontraktudløb denne sommer, men som klubben rigtigt gerne ser forlænge:

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Wolves siger farvel til Costa og Moutinho - forsøger at holde på Adama
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

- Adama er en spiller, som vi gerne vil beholde, og vi taler stadig med ham. Han er nu uden kontrakt, men det betyder ikke, at der ikke er nogen mulighed for at vi når frem til en aftale.

- Han har gjort sig fortjent til at undersøge, hvad der ellers er af muligheder derude, siger sportsdirektør Matt Hobbs til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Adama Traore har været en vigtig figur i sin tid hos Wolves, hvor han har vist glimt af sit store potentiale. 

Det blev kun til tre mål og to oplæg i 40 kampe for den hurtige spanske kantspiller, men ikke desto mindre er han øverst på prioritetslisten i klubben lige nu.

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce