2021-03-11 09:44:01

18-årig OB'er: Man skal bare gå hårdt til Kaba

Jonathan Khemdee er stolt over at have fået OB-debut, hvor han blandt duellerede med Sory Kaba. Man skal bare gå hårdt til Kaba og ikke lade ham stå med bolden, så går det, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - anden kvartfinale

FT

FCM

3 - 0

OB

45'
1 0
Japhet Sery Larsen
Mål
49'
2 0
Gustav Isaksen
Mål
75'
3 0
Lasse Vibe
Mål

OB foretog en række udskiftninger i startopstillingen til onsdagens pokalkamp mod FC Midtjylland, hvilket gav debut til 18-årige Jonathan Khemdee.

Den unge forsvarsspiller blev budt velkommen til voksenfodbold af FCM-frontløberen Sory Kaba, som han flere gange var i duel med, men det var intet problem for Jonathan Khemdee.

- Man skal bare gå hårdt til Kaba og ikke lade ham stå med bolden, så går det. Vi bød dem op til dans i første halvleg. Fra 2-0 gik det ned ad bakke, men det var dejligt at spille. Det var helt vanvittigt at være med her. Og så mod de forsvarende danske mestre og Champions League-deltagere. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Sydbank Pokalen -18-årig OB'er: Man skal bare gå hårdt til Kaba
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Jeg synes, jeg klarede det okay. Det kunne godt være bedre, men jeg var også lidt nervøs - og jeg fik det at vide meget sent, at jeg skulle spille, siger Jonathan Khemdee til fyens.dk.

Jonathan Khemdee fortæller videre, at han sad til undervisning på Svendborg Gymnasium, da han onsdag formiddag modtog to beskeder fra OB's transitionstræner. Først stod der, at han i det hele taget skulle med til Herning, og derefter kom beskeden om, at han for resten skulle starte inde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sidste år blev Jonathan Khemdee dansk mester med OB's U19-mandskab.

FC Midtjylland vandt onsdagens returkamp med 3-0 og er dermed stensikkert videre i Sydbank Pokalen med en samlet 5-1-sejr.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - anden kvartfinale

FT

FCM

3 - 0

OB

45'
1 0
Japhet Sery Larsen
Mål
49'
2 0
Gustav Isaksen
Mål
75'
3 0
Lasse Vibe
Mål

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0