2022-09-23 16:15:01

22-årig kant: Afviste tyrkisk prof-kontrakt - valgte DS

Cömert Aga Öcal siger til bold.dk, at han blev tilbudt en kontrakt i Tyrkiet, men han sagde nej. Han skal i stedet for tørne ud for Roskilde KFUM.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 9. runde

FT

HER

2 - 5

ROS

Et stort skifte lurede for 22-årige Cömert Aga Öcal. 

Den tyrkiske klub 1461 Trabzon fra 2. Lig havde nemlig set sig lune på den tidligere KB-topscorer i sommerens transfervindue, men skiftet gik i vasken. 

Kantspiller valgte nemlig at afvise tilbuddet, og han er i stedet for rejst hjem til Danmark, hvor kantspilleren er skiftet til Danmarksserie-klubben Roskilde KFUM. 

Öcal siger til bold.dk, at en lang og omstændig proces betød, at skiftet til Tyrkiet glippede.

- Jeg tog til Trabzon og blev tilbudt en femårig kontrakt, men det blev en alt for ubehagelig proces, så jeg besluttede mig for at vende tilbage til Danmark. Jeg vil gerne tilbringe den næste sæson her. Mit eneste ønske lige nu er at hjælpe mit hold og min træner og folk omkring holdet og bidrage på vejen til succes.

Lovede den tyrkiske klub noget, som den ikke kunne holde, eller hvad skete der?

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -22-årig kant: Afviste tyrkisk prof-kontrakt - valgte DS
Foto: Jakob Termansen/Roskilde KFUM

- De ville rigtig gerne beholde mig i klubben, men det blev en alt for lang proces. Jeg ville gerne i gang med at spille kampe og være sikker på, hvilket hold jeg skulle spille på, så det var mere en tryghedsting, siger Cömert Aga Öcal til bold.dk og tilføjer:

- Det var min egen beslutning, fordi jeg kunne sagtens have blevet og spillet der, men det ville bare tage alt for lang tid med papirer, fordi det var en professionel kontrakt.  

Fantastisk fællesskab

Artiklen fortsætter efter annoncen

I foråret tørnede kantspilleren ud for Køge Nord FC i Danmarksserien, men han har også en fortid i blandt andet KB, Fremad Valby, Konyaspor og Slagelse. 

Han er taget til Roskilde KFUM, da han kender Roskilde KFUM-bestyrelsesformand Lars-Christian Brask. 

- Jeg snakkede med Lars-Christian, og han var hurtig til at sige, at vi sagtens kunne finde ud af noget. Jeg har altid syntes godt om klubben, siger Öcal og tilføjer, at der er et fantastisk fællesskab i klubben:

- Det har været en rigtig god første tid i klubben. Jeg er blevet taget rigtig godt imod på og uden for banen, og det glæder mig. Jeg ser frem til min næste kamp. 

Selvom skiftet til den tyrkiske klub glippede, så har kantspilleren ikke mistet modet. Han er i stedet for blevet klogere. 

- Nu ved man, hvordan det forløber sig derovre, og hvordan processen fungerer. Det er lidt anderledes at flytte til et andet land og prøve at leve der og have en hverdag. Det bliver nok nemmere næste gang, siger Cömert Aga Öcal til bold.dk. 

Roskilde KFUM indtager ottendepladsen i Danmarksserien Pulje 1, mens 1461 Trabzon er nummer otte i 2. Lig – Red Group.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 9. runde

FT

HER

2 - 5

ROS

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0