International -Akpoveta får fire år i Brøndby
2011-08-09 11:40:16
Foto: Brøndby IF

Akpoveta får fire år i Brøndby

Brøndby har skrevet en fireårig kontrakt med den 19-årige nigerianske angriber Oke Akpoveta, der skifter til klubben med øjeblikkelig virkning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby har længe søgt efter en ny angriber til truppen, og nu er problemerne i front måske løst. De blågule meddeler således, at man har indgået en fireårig aftale med den nigerianske angriber Oke Akpoveta, der kommer til fra Warri Wolwes i hjemlandet.

- Vi har valgt at skrive kontrakt med Oke Akpoveta, fordi han har nogle iøjnefaldende spidskompetencer, som vi ønsker at arbejde videre med i Brøndby IF. Oke er fysisk stærk, hurtig og afslutningssikker med begge ben, siger Brøndbys sportschef, Ole Bjur, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Oke er kun 19 år, så der er masser af udviklingspotentiale i ham, og han skal også blive stærkere på flere områder, men han er allerede et meget stort talent, som vi gerne vil se folde sig endnu mere ud hos os i de kommende sæsoner.

Bjur forventer, at 19-årige Akpoveta allerede i efteråret vil kunne sætte sit præg på Brøndby-holdet. Inden kontrakten blev underskrevet har han været til prøvetræning og kvitterede med fire kasser i fire kampe i Avarta Cup.


Foto: Brøndby IF

130 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0